Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

22 oct. 2020
Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Pandemia de coronavirus a schimbat comportamentul de pe piața muncii. Dacă până la începutul acestui an, România se confrunta cu o criză a forței de muncă, în această perioadă angajatorii nu mai oferă contracte de muncă atât de ușor, iar acestea vin la pachet cu un salariu destul de mic.

Spre exemplu, Mega Image este unul dintre marii angajatori care continuă să caute forță nouă de muncă, însă care nu mai e dispus să plătească salarii prea mari.

Astfel, o casieră de la Mega Image poate ajunge să câștige între 1600 și 1900 de lei, în funcție de experiență, la care se adaugă și anumite bonusuri lunare.

Pe de altă parte, un lucrător comercial angajat full time în Capitală, cu o experiență minimă de 1 an de zile, ar ptuea câștiga până la 1900 de lei, sumă la care se mai adaugă un bonus de 60 de lei lunar, precum și tichete de masă de 280 de lei.

Salariile au crescut în ultimii ani

Totuși, salariile din domeniu au suferit o ușoară creștere față de cele plătite în urmă cu doi-trei ani. În 2017, un casier sau lucrător comercial, angajat full-time în Capitală, câștiga aproximativ 1500 de lei pe lună.

Şeful de departament angajat full time în București, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un șef de tură angajat în aceleași condiții câștiga în jur de 1800 lei, în vreme ce șeful de departament ajungea să câștige până la 2000 de lei.