Ce se întâmplă în corpul nostru dacă bem apă caldă în fiecare dimineață? Puțini știu asta

drinking_hot_water

Ce se întâmplă în corpul nostru dacă bem apă caldă în fiecare dimineață? Aceasta poate îmbunătăți digestia, poate calma congestia și chiar te poate face să te simți mai relaxat.

Încălzește apa la o temperatură cuprinsă între 120 ° F și 140 ° F și adaugă câteva picături de lămâie în ea.

Ce efecte are apa caldă asupra noastră?

Ameliorează congestia nazală

Căldura apei calde creează abur. Inhalați profund vaporii în timp ce țineți o ceașcă de apă fierbinte! Acest lucru poate ajuta la desfundarea sinusurilor înfundate și poate ameliora chiar și durerea de cap provocată de sinusuri.

Dacă vă doare în gât, consumul de apă caldă poate ajuta la încălzirea acelei zone și poate calma durerea cauzată de acumularea de mucoase.

Ajută digestia

Apa caldă calmează și îți activează tractul digestiv. Apa este, până la urmă, lubrifiantul care îți menține digestia. Pe măsură ce apa se mișcă prin stomac și intestine, organele digestive sunt mai bine hidratate și capabile să elimine deșeurile.

Apa caldă poate, de asemenea, să dizolve și să disipeze lucrurile pe care le-ați mâncat și cu care corpul dvs. ar fi putut avea probleme în a le digera.

Calmează centrii nervoși

Apă caldă îți poate calma sistemul nervos central. Când sistemul tău nervos este pregătit pentru reacții sănătoase și controlate, vei descoperi că simți mai puține dureri și vei fi mai puțin panicat pe parcursul zilei.

O persoană care are artrită ar putea obține un beneficiu suplimentar de la consumul apei calde – calmează sistemul nervos central.

Te scapă de constipație

Apa caldă vă ajută intestinele să se contracte. Când se întâmplă acest lucru, deșeurile vechi prinse în intestinele tale pot trece prin corpul tău. A bea apă caldă în mod regulat te ajută să te menții, bine, regulat. Dar poți să bei apă caldă și ocazional, atunci când ești constipat.

Citește și:

Revista Presei