Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Ce spune felul in care tii telefonul despre tine

  1. Home/
  2. Entertainment/

Se pot spune multe despre personalitatea ta in functie de felul in care tii telefonul mobil. Aproape in fiecare ora a zilei, ne regasim cu telefonul mobil in mana, acesta a devenit aproape o extensie a corpului nostru. Avem propriul fel de a manevra telefonul mobil, dar aceste 4 tipuri sunt comune majoritatii.

Iata caracteristicile celor care fac parte din TIPUL   A

  • daca iti place sa tii telefonul cu o mana, si sa tastezi cu degetul mare, inseamna ca ai o memorie puternica, esti stabil emotional si ai o personalitate interesanta. Esti flexibil in idei si cunoscut drept o persoana foarte muncitoare. Nu renunti niciodata la persoanele pe care le iubesti si tii foarte mult la familia ta. Oferi destul de greu increderea ta oamenilor, esti extrem de talentat si ambitios.

TIPUL B

  • daca tii mobilul cu o mana si tastezi cu cealalta, esti genul de persoana sensibila, cu o imaginatie bogata si gata sa sari in ajutorul oricui. Esti sarcastic, dar iti lipseste rabdarea. Iti place aventura si compania prietenilor. Chiar daca nu esti prea expresiv, esti plin de iubire. Uneori esti prea bun, alteori oamenii trebuie sa-ti dea un motiv serios ca sa ai incredere in ei.

TIPUL C

  • daca tii telefonul mobil cu ambele maini si tastezi cu cele doua degete mari, personalitatea ta este flexibila, esti creativ, destept si ai mare incredere in tine. Ai responsabilitati foarte mari dar in acelasi timp, ti-e frica sa nu dezamagesti. Ti-e teama de singuratate si plictiseala, ai asteptari mari de la partener si pierderea lui te sperie cel mai mult.

TIPUL D

  • daca tii telefonul cu o mana si tastezi cu degetul aratator al celeilalte, inseamna ca esti o persoana linistita, tacuta. Nu vorbesti mult, dar lasi fapele sa faca zgomot. Uneori oamenii te confunda cu cineva greu de inteles, de fapt tu esti o persoana putin mai rezervata. Ti-e greu sa-ti faci prieteni si eviti sa socializezi. Te simti confortabil doar intre prietenii si familia ta.

Ioana