Ce studii are Andreea Marin și care a fost primul ei job. Puțini știu cu ce s-a ocupat ea în trecut

andreea marin

Andreea Marin continuă să fie una dintre cele mai apreciate femei din România. Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai avut proiecte tv importante, aceasta continuă să fie un reper în televiziune. După divorțul de Tuncay Ozturk, aceasta și-a refăcut viața alături de un tânăr diplomat cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Puțini știu că Zâna Surprizelor nu a finalizat Facultatea de Jurnalism, așa cum toți ar crede. După liceu, ea a urmat Facultatea de Informatică. Simultan și-a început cariera și în televiziune și a început să particepe la concursuri de frumusețe. Prima apariție TV a fost la TVR Iași. I-a plăcut mult și a decis să meargă pe acest drum.

Iubiții celebri ai Andreei Marin

Andreea Marin a urmat ulterior mai multe cursuri în jurnalism, relații publice și publicitate. Acestea, în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

Andreea Marin a ieșit în evidență și prin viața ei amoroasă palpitantă. A fost iubita lui Ion Țiriac și soția lui Ștefan Bănică Jr., cu care are și o fetiță, Violeta. Acum ar vrea să rămână din nou însărcinată.

Andreea Marin este și prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”.  În trecut, ea a fostt moderator/director de program al emisiunii „Prețuiește viața”. Emisiunea a fost difuzată în fiecare duminică seara la TVR 1 (20 octombrie 2013 cu pauză în anii 2014 și 2015. A revenind din 27 martie 2016 până în septembrie 2016). A mai avut și multiple colaborări cu Antena 1 și Pro Tv.

Revista Presei