Ce studii are la bază Andreea Esca și care a fost primul ei job. Mai nimeni nu știe numele ei complet

andreea esca alexia eram

Andreea Esca face parte dintre puținele vedete simbol, ea fiind una dintre reperele Pro Tv. Prezentatoare lucrează în trust de mai bine de 20 de ani și a reușit să devină un model pentru mii de femei. Căsătorită cu Alexandre Eram, aceasta are acum un nume foarte lung.

Puțini știu că pe lângă Andreea, o mai cheamă și Ioana. Așadar avem Andreea Ioana Esca Eram. Aceasta s-a născut pe 29 octombrie 1972 la București. A urmat școala sportivă ”Emil Racoviță” până în clasa a VIII-a, iar apoi a absolvit cursurile Liceului Gheorghe Lazăr.

Pentru Andreea Esca au urmat apoi studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism, dar și programe de pregătire profesională la : Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Care a fost primul ei job

Andreea Esca este astăzi una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România, poate chiar cea mai longevivă. Primul ei job a fost tot în televiziune, când în anul 1992 la sfatul unui prieten, s-a prezentat la un interviu pentru postul de prezentator de știri al postului SOTI. Deși nu avea experiență, jurnalista s-a descurcat și a doua zi a fost chematp să prezinte știrile pentru această televiziune.

A urmat apoi Pro Tv și Revista One, care ulterior a dat faliment. În prezent, Andreea Esca mai deține și A list Magazine și mai are și o emisiune pe Europa Fm, pe lângă prezentarea știrilor de la Pro Tv.

Revista Presei