Ce studii are la bază Andreea Marin? E incredibil ce facultate a terminat Zâna Surprizelor

andreea marin

Vedetele din România s-au pregătit în facultate pentru meserii grele. Dacă Anamaria Prodat a urmat cursurile la Faculattea de Drept, Andreea Marin ar fi putut deveni un as în ale matematicii.

Vedeta a studiat Informatica. Aceasta a urmat cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Un alt lucru mai puțin știut este faptul că Andreea mai are un prenume. O cheamă Violeta, la fel ca pe mama sa și ca pe fetița sa.

“Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc. Apoi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, mărturisea Andreea Marin.

A păstrat numele Bănică

Vedeta a declarat că relația dintre ea și Ștefan Bănică Jr. este mult mai bună acum.

“Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi.

Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Las lucrurile să se așeze”, mărturisea Andreea Marin.

Cine a fost primul soț

Andreea s-a căsătorit pentru prima oară cu Cristian Gheorghiță, director de marketing la Prima TV, dar au divorțat după cinci ani. La doar un an, vedeta a făcut al doilea pas cu Ștefan Bănică. Cei doi au un copil, pe Ana Violeta. Fericirea nu a durat mult. Andreea și artistul au divorțat după șapte ani de căsnicie.

Vedeta a mai făcut o încercare cu medicul Tuncay Öztürk. Din păcate, cei doi s-au despărțit, se pare, din cauza unei infidelități.

Acum, Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat, Adrian Brancoveanu, cu care fetița sa se înțelege de minune.

Revista Presei