Ce studii are la bază celebra Olivia Steer și care a fost primul său job. Nimeni nu și-ar fi imaginat

olivia steer

Olivia Steer este fostă vedetă Pro Tv, dar în ultimii ani a ieșit în evidență prin pozițiile sale controversate legate de vaccinare și de un regim de viață sănătos. Aceasta este orginară din Oradea și s-a năascut pe 30 decembrie 1975. Este căsătorită cu celebrul Andi Moisescu, cu care are doi copii.

I-a plăcut televiziunea de mică și visa să ajungă prezentatoare, vis devenit realitate, încă din liceu. Ea prezenta știri la un post de televiziune din orașul natal. Deși toată lumea s-ar fi așteptat să urmeze cursurile Facultății de Jurnalism, ea a ales Facultatea de Drept.

Cu toate acestea, a rămas angrenată tot în domeniul mass media. A ales să fie contributor la un cotidian orădean și se ocupa de o rubrica numită „Rumegușul limbilor de lemn”.  Practic ea taxa erorile de exprimare în media. După nu foarte mult timp a devenit corespondent pentru „Evenimentul zilei”.

Drumul spre altceva

Olivia Steer a mai scris și la publicația „Bihoreanul”, unde a avut o pagină de reportaje, sub titlul „Povestirile Oliviei”. În paralel era corespondent local pentru „Știrile PRO TV International”.

Ulterior Olivia Steer a devenit coprezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr., însă doar la prima ediție. Apoi a fost înlocuită de Iulia Vântur. A luat o pauză și după nașterea primului copil, David, a revenit în televiziune cu emisiunea „Business Magazin”. A urmat o nouă experiență ca mama, un alt fiu, Luca și emisiunea „Doamne de poveste” de la Acasă Tv.

Și cam aici s-a încheiat cariera ei în mass media. Acum are un site al său și o pagină mare de facebook, unde dă sfaturi de nutriție și sănătate. Ea promovează un regim bio, dar este intens criticată pentru anumite poziții mai extremiste, în special cele legate de vaccinare.

Revista Presei