Ce studii are Liviu Vârciu și care a fost primul său job. Nimeni nu și-a imagina asta despre el

Liviu Varciu

Liviu Vârciu este una dintre cele mai în vogă vedete ale momentului. Cântăreț, actor și prezentator acesta pare artistul complet, iar talentul lui este de necontestat. Cu toate acestea, el nu are studii în domeniu și de fapt, nu prea are studii deloc. A absolvit Școala Populară de Artă, secția Canto, iar apoi s-a oprit.

În anul 1998 a înființat trupa L.A., cu care a dat lovitura și a jucat în mai multe producții. Divorțul de Adelina Pestrițu le-a adus amândurora multă popularitate. Practic carierele media ale celor doi au explodat datorită scandalurilor în care au fost implicați.

„Eu nu sunt actor, nu am şcoală de actorie. Am făcut doar trei ore de actorie cu Dana Dorian. Eu am mers la casting pentru „Secretul Mariei”. Mi s-a spus să merg îmbrăcat frumos. Eu am mers în costum pe 32 de grade. Acolo erau toţi marii actori în bermude, în tricouri. ‘Ce caută asta aici?’, mi-au auzit urechile. Eu am vrut să dau la facultate şi mi s-a spus să nu merg că îmi va strica din naturaleţe. Şcoala te ajută, dacă nu ai ocazie cum am avut eu”, a spus Liviu Vârciu pentr „XNS”, la Antena 1.

Ce a încercat să studieze Liviu Vârciu

În trecut, a încercat totuși să-și completeze studiile la Facultatea Româno-Germana, unde voia să devină licențiat în Economie, dar probabil nu a mai terminat facultatea. La 32 de ani a început-o, însă multiplele proiecte în care a fost implicat nu i-au lăsat timp deloc și de școală

„Urmez cursurile Facultatii de Stiinte Economice. Vreau sa le multumesc tuturor profesorilor. Ajung in sesiune la toate examenele, dar la cursuri nu prea am timp sa merg. Am fost plecat si cu caravana de la Roata Norocului”, a marturisit Liviu Varciu in cadrul emisiunii WOWbiz din 2013.

Revista Presei