Ce trebuie să faceți ca să atrageți bani în 2021? Este anul Bivolului de metal și este important să respectăm câteva reguli

09 mart. 2021
Ce trebuie să faceți ca să atrageți bani în 2021? Este anul Bivolului de metal și este important să respectăm câteva reguli
Foto: Darío Martínez-Batlle on Unsplash

În zodiacul chinezesc 2021 este Anul Bivolului de Metal, iar pentru a atrage bani în viața noastră este important să respectăm câteva reguli de bază. Nu sunt deloc greu de aplicat, dar ne pot aduce prosperitate. Cum pandemia a afectat serios bugetele tuturor, Lidia Fecioru a venit cu mai multe sfaturi în acest sens în emisiunea ei de la Antena 3.

Renumitul bioenergoterapeut a recomandat ca în cazul în care găsim bani pe jos să-i luăm pentru că ne vor purta noroc, însă nu și dacă aceștia se aflau la intersecție. De asemenea este bine să nu-i cheltuim, ci să-i păstrăm bine.

Cum atragi banii în anul 2021

„Când găsești bani pe jos e bine să îi iei, pentru că acei bani reprezintă norocul. Atenție! Nu luați bani de la intersecții însă! Dacă ați găsit bani în altă parte e bine să-i păstrați ca talisman, nu să-i cheltuiți. Destinul ne arată că suntem norocoși.

În anul acesta banii sunt importanți. A da înseamnă a primi, a spus Lidia Fecioru. Lăsați bacșiș de fiecare dată, oriunde. Acești bani se vor întoarce, dar mai mulți”, a spus Lidia Fecioru.

Un alt secret pentru a atrage bani în anul 2021 este să fim cât se poate de darnici, să trăim ca și cum am fi bogați, ca și cum am avea de toate din plin. De asemenea, grijă mare la geantă și portofel.

„Un alt sfat bun de luat aminte e să nu te zgârcești niciodată. Trăiește ca și cum ai avea noroc de bani mulți. Puneți bani sub fața de masă! Nu vă lăsați geanta pe jos, nici portofelul. E bine să purtați în portofel o bijuterie. De ce? Fiindcă totul se atrage. Banii atrag bani, aurul atrage aur. Banii nu trebuie să stea haotic în casă sau în portofel. Ordonați întotdeauna banii!”, a mai spus aceasta.

Detalii despre Lidia Fecioru

Lidia Fecioru este originară din Republica Moldova. Ea s-a mutat în România în anul 1991 și astăzi este cea mai cunoscută bioenergoterapeută de la noi. La bază, aceasta este medic și chiar a lucrat o perioadă la Chișinău ca medic legist. Dar nu i-a plăcut și într-o zi o revelație a făcut-o să plece în Rusia.

Acolo a studiat la Facultatea de Parapsihologie, unde i-a avut profesori pe renumiții Ignatenko și Djuna și după acel moment a început să profeseze cu mult succes în acest domeniu.