„Ce veste șoc să vă dau eu!” Dan Negru dezvăluie secretele Revelionului 2020

dan-negru

Îndrăgitul prezentator TV Dan Negru a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre succesul emisiunilor pe care le are de Revelion și a vorbit și despre Revelion 2020. 

„S-a amânat! Mă gândesc acuma ce veste șoc să vă dau eu și să fie cu adevărat șoc. S-a amânat. Vor să îl anuleze, sau să îl pună pe 3 ori 4 ianuarie”, a glumit Dan Negru.

”Asta cu Revelionul e o bătălie a televiziunilor. Toți fac Revelioane. Acum e mai greu să faci Revelioane decât acum 20 de ani. Atunci erau trei televiziuni. Pro TV, Antena 1 și TVR. Gata. (…) Nu exista nici oferta de a ieși în piață, de a te duce în restaurante, de a te duce în vacanțe. Acum 20 de ani, ca să mergi în Londra în vacanță trebuia să ai viză”, a spus Dan Negru.

Niciodată nu am ratat-o pe Stela Popescu

„Când ai de-a face cu actori mari, momentele ies. Șansa și secretul ține și se ingrediente. Să ai oameni frumoși, oameni cool, oameni mișto, care să îți asigure succesul. Îmi amintesc că nu a existat, din cele 20 de Revelioane, niciodată nu am ratat-o pe Stela Popescu în cele 20 de Revelioane. Arșinel, florin Piersic a fost adeseori”, a mai spus prezentatorul.

„Am mari emoții. Recunosc. Când nu mai ai emoții nu mai are rost să faci jobul asta în televiziune. Toți avem emoții. E o echipă întreagă în spate”, a precizat Dan Negru.

”E un program spectaculos. E o tradiție a celor 20 de ani. Eu cred că noi am ajuns să ne cunoaștem în acești 20 de ani. Noi, echipa Revelioanelor și telespectatorii. Știm ce vor oamenii, ei știu ce putem noi să dăm. Uitați-vă măcar de curiozitate. Bă, cum au reușit aștia 20 de ani? Uite, băi, pe babalâcul asta care de 20 de ani urlă la revelioane. O să urlu în continuare: La mulți ani, România!”, a mai spus Dan Negru.

Revista Presei