Ce zodie înșală cel mai mult? Să te ferești de ea în 2020

19 ian. 2020
Ce zodie înșală cel mai mult? Să te ferești de ea în 2020

Din păcate, înșelatul apare din ce în ce mai des în relații, iar identificarea celui care înșală nu este mereu atât de ușoară. Dar dacă sunteți în căutarea unor îndrumări în acest domeniu, astrologia vă poate ajuta. Potrivit astrologilor, unele semne zodiacale sunt mai susceptibile de a trișa decât altele, iar unii vor depune chiar efort pentru a ascunde acest lucru.

Cu toții avem nevoile noastre într-o relație, dar pentru majoritatea oamenilor, fidelitatea este prioritatea lor cea mai mare. Întrucât nu putem să alegem de cine să ne îndrăgostim, uneori ne îndrăgostim de oameni care sunt predispuși să fie infideli.

Iată care sunt zodiile cele mai infidele:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este un semn condus de Marte. Marte este planeta de acțiune, agresiune și sexualitate. Așadar, Berbecul este semnul care va înșela cel mai probabil fără să stea pe gânduri. Impulsurile și dorințele lor pot ajunge în calea celei mai bune judecăți a lor. Berbecul are, de asemenea, întinderi de atenție scurte, iar partenerii romantici, care au fost odată noi și interesanți, pot părea plictisitori, conducându-i la următoarea persoană care le atrage atenția.

Când vine vorba de ascunderea unei aventuri, vor încerca, dar vor avea și greutăți în acest sens. Au tendința de a fi prea grăbiți și nerăbdători, ceea ce poate provoca greșeli. Ei nu vor recunoaște în mod clar că au înșelat fără a fi solicitat, dar, dacă se vor confrunta, vor fi direcționate în acest sens.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Dintre toate semnele zodiacului, Gemenii ar putea fi cei mai mari trișori. La urma urmei, sunt simbolizați de dualitate, deci există cel puțin două laturi ale personalității lor de care trebuie să fiți conștienți. Potrivit lui Mckean, gemenii au nevoie de varietate, libertate și flexibilitate în viața lor pentru a fi fericiți.

„Sunt fluturii sociali ai zodiacului, astfel încât amestecarea sau discuția cu oamenii pe care îi întâlnesc de-a lungul zilei le îndeplinește dorința de a comunica și socializa”, spune ea. Gemenii tind să aibă dubluri (uneori multiple) și asta nu se oprește la obiectele materiale. „Motivul duplicării este pentru că vor să satisfacă atât fațetele emoționale, cât și cele mentale, dorințele lor”, spune Mckean. Uneori, asta poate implica explorarea mai multor relații în același timp. Dar pentru un Gemeni, acest lucru nu este văzut ca o infidelitate. „Ei tind să aibă o definiție mult mai slabă a ceea ce înseamnă a fi loial”, spune ea.

Deși nu intenționează niciodată să înșele, uneori se întâmplă doar. „Gemenii sunt foarte deștepți și ar găsi modalități de a-și ascunde îinfidelitatea de partenerul lor”, spune astrologul Amy Tripp, pentru Bustle. „Dacă sunt prinși, este mai probabil să vă spună ce doriți să auziți, dar nu vă mirați dacă o fac din nou.” Desigur, nu este cazul fiecărui gemeni, dar trebuie să aveți grijă!

 Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

În ciuda faptului că vorbim despre o altă creatură socială, balanța iubește naturalul și pacea din jur, spune Mckean. Sunt simbolizate prin cântare, deci echilibrul este foarte important pentru ea și o relație bună face parte din asta. Dacă o Balanță înșală, este pentru că încearcă să îndeplinească ceea ce simte că nu primește de la partenerul lor în relație. Se vor simți oribil de vinovați pentru faptă, dar pentru a păstra pacea, vor face tot posibilul să o ascundă de tine. Balanțele nu sunt la fel de clandestine ca Scorpionul sau Peștii și nu sunt la fel de repezi ca un Geamăn,

După ce vor fi confruntați de partenerul lor, ei vor încerca inițial să nege totul. Dar odată ce vor fi descoperiți, vor fi sinceri. „Aveți confort în faptul că vor fi autentici cu dvs. și veți înțelege că nu au intenționat să trișeze”, spune ea. „Atâta timp cât balanța este împlintă, vei avea un partener credincios”.