Ce zodie te va înșela toată viața? Are trădarea în sânge și nu poate scăpa de ea

17 apr. 2020
Ce zodie te va înșela toată viața? Are trădarea în sânge și nu poate scăpa de ea
Zodiac astrology. Zodiac signs with titles on color segments of four elements on the starry sky background. Vector illustration.

A înșela într-o relație nu este o variantă plăcută pentru niciunul dintre parteneri, dar cel mai mult are de suferit cel înșelat. Trebuie să fiți foarte atenți la semnele pe care vi le dă partenerul de viață.

Unii nu se opresc niciodată. Este cazul anumitor zodii care vor fi tentate în permanență de nou, de împlinire, de idolatrizare.

Deși sunt conștienți că fac un lucru greșit, nativii din această zodie se lasă duși de sentimenetele de moment, fără să se gândească la consecințe.

Este cazul zodiei leu

Nativii lei sunt maeștrii când vine vorba de înșelat. Este în firea lor să facă acest lucru. Deși te vor răni, vor avea mereu o scuză, vor spune că i-ai neglijat.

Femeile din această zodie sunt cele mai atragătoare și vor rupe multe inimi. Deși au foarte multe alte calități, la capitolul relație, leoaicele calcă mereu în străchini.

De ce? Pentru că ele vor să fie mereu admirate, idolatrizate. Când vor simți că nu mai au prioritate în cuplu sau atenție, te vor înșela fără să se uite înapoi.

Totul ține de impuls

Dacă leul va simți că îl atragi și va crea o chimie acolo, va călca strâmb imediat. Pentru că nu îi scapă nimic și vrea să cucerească totul în jurul lui, bărbatul leu nu scapă nicio pradă.

Și nativii masculini și cei feminini vor face tot posibilul să le cazi la picioare. Desigur, există posibilitatea ca, în cele din urmă, să se plictisească de tine și să revină la relația sa stabilă.

Vor trece repede peste cele întâmplate, iar partenerul va închide ochii încă o dată. Leul se pricepe foarte bine la capitolul minciuni și scuze. Te va ameți până vei zice ca el.