Cea mai așteptată mașină a anului! Cum arată și de când se va putea cumpăra: Autonomie suficientă pentru naveta zilnică

Este cea mai bună veste a anului pentru toți împătimiții de mașini electrice. În doar câteva luni va ieși pe piață cea mai așteptată mașină a anului! Au apărut și primele imagini cu ea, dar s-a aflat și ce autonomie va avea.

Toyota RAV4 Prime, pe piața europeană

Cea mai așteptată mașină a anului, Toyota RAV4 Primo urmează să intre și pe piața europeană. Debutul oficial a fost la Salonul Auto din LA 2019, dar pentru Bătrânul Continent și-a schimbat numele. În Europa va fi pusă în vânzare ca Toyota RAV4 Plug-in Hybrid, dar, în afară de nume, specificațiile vehiculului sunt aceleași ca ale modelului american.

Cel mai nou model de Toyota, Rav4 Plug-in Hybrid, combină puterea și eficiența într-un pachet atractiv. Primul Rav4 hibrid plug-in dispune de cele mai noi tehnologii pentru vehicule hibrid-electrice oferite de Toyota.

Oferă o putere combinată de 302 CP dintr-un motor pe benzină Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri și un motor electric montat pe spate, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid poate sprinta de la 0 la 100 km / h în 6,2 secunde. Toyota anunță că emisiile de CO2 sunt mai mici de 29 g / km, în conformitate cu standardul WLTP, valoare mai mică decât a oricărui SUV hibrid AWD cu sistem plug-in din segmentul D.

Bazat pe platforma GA-K a Toyota, RAV4 PHEV are o baterie litiu-ion situată sub podea pentru a aduce avantaje dinamice. Cei de la Toyota nu menționează capacitatea acesteia, dar spun că permite o autonomie de conducere mai mare de 65 km conform WLTP. SUV-ul poate atinge o viteză maximă de 135 km / h folosind doar energie electrică, astfel încât, teoretic, naveta zilnică ar putea fi făcută fără a folosi motorul cu ardere internă.

Capacitatea de încărcare a portbagajului este de 520 litri, bateria fiind responsabilă pentru o reducere cu 60 litri a spațiului total. Toyota RAV4 Plug-in Hybrid este ușor de recunoscut datorită finisajului exterior în două tonuri, barei de protecție cu un look mai sportiv, logo-ului de culoare albastră, precum și a noilor jante de 18 și 19 inci.

Cel mai nou model de Toyota va fi pus în vânzare, în Europa, în a doua jumătate a anului 2020, anunță promotor.ro.

Loading...

Revista Presei