Cea mai bună cură pentru detoxifiere: Conține lămâie și țelină și dă rezultate miraculoase. Îți subțiază rapid talia

telina si lamaie

Să slăbești în talie este mai ușor decât pare la prima vedere. Exercițiile fizice, combinate cu această cură de detoxifiere te ajută să ajungi la rezultatele râvnite în cel mai scurt timp. 

Ţelina şi lămâia ajută la detoxifierea organismului și previn depunerea de grăsimi pe artere și, implicit, apariția bolilor de inimă.

De asemenea, ele sunt un duo perfect atunci când vorbim de stimularea digestiei și de arderea depozitelor de grăsimi.

Grăsimea din jurul taliei nu este doar inestetică ci prezintă și numeroase riscuri de îmbolnăvire. Aceasta este asociată de cercetători cu depunerea grăsimii pe organele interne, declanșarea diabetului zaharat și înregistrarea unui nivel ridicat de colesterol care, la rândul lui, este asociat cu o serie de afecțiuni precum hipertensiunea și infarctul miocardic.

Astfel, băutura naturală din țelină și lămâie te ajută să scapi de grăsimea de pe talie, prin:

  • stimulearea digestiei
  • stimularea eliminarării excesului de lichid din întregul organism
  • stimularea arderii grăsimilor
  • reducerea celulitei
  • impulsionarea scăderii în greutate

Ingrediente:

400 g rădăcină de ţelină
1 kilogram de lămâi

Mode de preparare:

„Rădăcina de ţelină se spală, după care se dă pe răzătoarea mare, cu tot cu coaja bogată în vitamine. În continuare, se iau lămâile, se spală, iar coaja rasă se adaugă peste rădăcina de ţelină.

Peste ele se toarnă aproximativ 2 litri de apă. Se pune totul să fiarbă la foc mic, timp de 20-30 de minute, după care conţinutul se lasă la răcit vreme de 5-6 ore. După acest interval de timp se adaugă în lichid sucul proaspăt stors de la lămâi.

Se amestecă bine, apoi se strecoară lichidul şi se păstrează într-o sticlă închisă la culoare, la frigider,” menționeaza topremediinaturiste.ro.

Mod de administrare

„Sucul se consumă ca atare sau se poate dizolva cu apă. Din acest suc se beau câte 100 ml, de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale, în cure de 2 săptămâni. Dacă amestecul este prea acru, se poate dilua cu apă în proporţii egale (jumătate-jumătate).

Sucul de lămâie: Are efect purgativ, stimulează digestia. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, acesta este şi un puternic antioxidant, grăbeşte arderea grăsimilor şi reduce celulita.

Rădăcina de ţelină: Are efecte diuretice, ajutând la eliminarea excesului de apă din ţesuturi şi la controlul apetitului alimentar (substanţele din coaja ţelinei reduc apetitul pe termen lung),” adaugă topremediinaturiste.ro.

Revista Presei