Cea mai bună rețetă de paste! Au piept de pui, ciuperci și un ingredient secret. Sunt pur și simplu un deliciu și se poate face ușor acasă

Photo by Bozhin Karaivanov on Unsplash

Mereu avem nevoie de o rețetă care este delicioasă și în același timp să se gătească rapid. În acest articol o să găsiți o rețetă simplă care o să vă fure doar 30-40 de minute din ziua voastră. Cum ați văzut din titlul articolului, aici veți descoperi pastele care se gătesc împreună cu piept de pui, ciuperci și sos alb.

Pastele cu piept de pui, ciuperci și sos alb se gătesc foarte repede și te vei bucura de un gust deosebit. Rețeta este făcută pentru cinci sau șanse porții. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, câteva minute și mâncarea este gata.

Ingrediente

  • Trei căni cu paste penne
  • O cană sau două cu smântână lichidă grasă
  • Patru sau cinci piepți de pui, tăiați mărunt
  • Două căni cu ciuperci tăiate
  • O ceapă tăiată mărunt
  • Trei căni cu supă de pui
  • O cană cu parmezan ras
  • Trei linguri cu ulei de măsline
  • O cană cu vin roșu sau alb
  • Pătrunjel
  • Sare și piper negru

Cum gătești rețeta ?

Mai întâi de toate pui la prăjit bucățile de pui împreună cu două linguri de ulei. După ce pieptul de pui este gata, îl pui într-o farfurie, deoarece o să ai nevoie de el un pic mai încolo. Chiar în cratița în care ai gătit bucățile de pui, poți să călești ceapa și ciupercile împreună cu o singură lingură de ulei de măsline. Trebuie să le ții pe foc până se gătesc.

După ce ai făcut tot ce am menționat mai sus, urmează partea cea mai ușoară. Adaugi pieptul de pui în cratița în care se află ceapa și ciupercile. Nu uita să pui sare și pier negru, care o să le oferi un gust mai bun. Mai apoi, trebuie doar să mai adaugi supa de pui, smântână și vinul. În cazul în care nu ai vin și supă de pui acasă nu e nimic grav, rețeta poate fi bună și fără ele.

Iar acum trebuie să pui pastele în cratiță, să le amesteci și să le lași sub capac. Pastele se vor găti în aproximativ 15 minute.
Rețeta este aproape gata! Trebuie să mai adaugi parmezan și să amesteci bine. Dacă vrei ca farfuria cu paste să arate extraordinar de apetisant, mai decorează cu pătrunjel tocat și apucă-te de mâncat.

Revista Presei