Vinetele pot fi pregătite în multe moduri și, tocmai de aceea, nu are rost să te repeți. Pentru a încerca o rețetă de post nouă, extrem de delicioasă, îți prezentăm astăzi modul de preparare al vinetelor cu maioneza care sunt un deliciu. Cei de la Mega Image o prepara asa.
Pentru aceasta reteta vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- doua vinete mari
- ½ ceapa alba sau rosie
- 60-70 ml de ulei de floarea-soarelui
- o lingurita de mustar
- un galbenus crud
- sare, piper si zeama de lamaie, dupa gust
„Toaca marunt vinetele dupa ce le-ai curatat si scurs si pune-le deoparte, intr-un recipient din sticla sau plastic, alaturi de ceapa tocata. Prepara maioneza separat, amestecand galbenusul cu mustarul si adaugand treptat uleiul. Amesteca salata cu maioneza, adauga sare, piper si putina zeama de lamaie proaspat stoarsa si lasa salata sa se odihneasca o ora la frigider”, recomanda cei de la
Mega Image.