Cea mai delicioasă tartă cu caise are o rețetă minune! Care este secretul marilor bucătari

18 iul. 2020
Cea mai delicioasă tartă cu caise are o rețetă minune! Care este secretul marilor bucătari

Tarta cu caise reprezintă un delicios preparat de sezon, extrem de simplu de preparat și cu care vei obține toate aprecierile din partea celor dragi.

Ingrediente:

  • Ingrediente (6 porții)
  • 130 ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 100 g făină
  • 50 g zahăr
  • 2 ouă
  • bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 1 kg caise

Mod de preparare:

  1. „Se încinge cuptorul la 180 de grade. Se amestecă ouăle cu zahărul şi sarea, se adaugă uleiul, puţin câte puţin amestecând încontinuu, după care se adaugă laptele, bicarbonatul stins cu lămâie şi la final făina. Caisele se desfac în jumătăţi, îndepărtând sâmburii.

2. Tava se unge cu ulei şi se tapetează cu făină. Se aşază aluatul în tavă şi se aranjează caisele deasupra lui. Se apasă uşor, iar în fiecare caisă se pune puţin zahăr vanilat.

3. Se introduce tava la cuptor 25-30 de min, până când aluatul este rumenit deasupra şi trece testul cu scobitoarea. Se serveşte pudrată cu zahăr,” notează kaufland.ro.