Cea mai ieftină mașină din lume. Cât costă și ce dotări are. Se poate cumpăra de pe Alibaba

dirve

Nu este atât de luxoasă, însă oferă condițiile unei mașini normale. Cea mai ieftină mașină arată deosebit, iar prețul total de achiziție nu depășește suma de 1000 de dolari. Aceasta poate fi achiziționată de pe Alibaba. 

Chang Li este cea mai ieftină maşină din lume și poate fi achiziționată la prețul de doar 930 de dolari. Pentru pretențioși, prețul întreg în care sunt cuprinse taxele, transportul, documente obligatorii și bateriile, ajunge la 1350 de euro.

Tot în aceași sumă intră și costumuziarea mașinii. Adică, pentru cei care vor să iasă în evidență, aceștia pot opta pentru un nume european sau o siglă a unei mărci cunoscute.

Deși este o mașinuță mică, Chang Li îndeplinește aceleași criterii ca și una normală. Automobilul cântăreşte 325 kg,  2,5m lungime, o lăţime de 1,5m şi aproape 2m înălţime.

Cum arată cea mai ieftină mașină din lume

Caroseria mașinii Chang Li este din metal, iar motorizarea este electrică. De asemenea, mașina atinge viteza de 35km/h. Roțile mașinii sunt din metal și cauciuc, iar finisajele din interior sunt și ele de o calitate foarte bună.

Revista Presei