Cea mai inspirațională femeie din lume, Oprah Winfrey. Afirmațiile care-ți pot schimba viața

27 mai 2020
Cea mai inspirațională femeie din lume, Oprah Winfrey. Afirmațiile care-ți pot schimba viața

Oprah Winfrey este una dintre cele mai inspiraționale femei din lume și cea care reușește să influențeze milioane de oameni în fiecare zi prin pozițiile sale. Realizatoare de televiziune în SUA, aceasta este astăzi multi-milionară și face multe acte de caritate. A ales să nu aibă copii, din cauza vieții dificile pe care a avut-o, dar iubește mult animalele și pe cei din jurul său.

În copilărie aceasta a fost abuzată sexual și a avut nevoie de mulți ani pentru ca ea să-și revină și să poată avea o viață normală. Cu toate acestea nu și-a întemeiat o familie.

O selecție de afirmații puternice ale celebrei Oprah Winfrey, rostite și însușite pot schimba perspectiva oricui dorește să progreseze în viață, sunt de părere psihologii. Iată o selecție a celor mai importante citate ale americancei.

Lecțiile Oprei Winfrey

Poţi avea tot. Dar nu poţi avea tot deodată.

Gândeşte precum o regină. Unei regine nu-i este teamă de eşec. Eşecul nu este decât o treaptă către măreţie.

Dacă vrei să îţi împlineşti un vis, nu trebuie să te concentrezi pe succes, ci pe importanţă.

Înconjoară-te numai de oamenii care te vor ajuta să evoluezi.

Veţi şti că vă aflaţi pe calea spre succes atunci când veţi accepta să vă faceţi munca fără a fi plătit pentru aceasta.

În cele din urmă mi-am dat seama că a fi recunoscătoare corpului este modul prin care-mi pot oferi mai multă dragoste mie însămi.

Filosofia mea este că nu eşti doar responsabil pentru viaţa ta, ci că ai şi datoria de a face tot ceea ce este mai bun în prezent, pentru a crea ce e mai bun pentru viitor.

Urmează-ţi instinctele. Atunci se manifestă de fapt adevărata înţelepciune.

Dedică-te astăzi pentru ceva atât de îndrăzneţ încât chiar ţie însuţi să nu îţi vină să crezi că faci acest lucru.

Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor este faptul că o persoană poate să îşi schimbe viitorul doar schimbându-şi atitudinea.

Dacă un bărbat te doreşte, nimic nu o să-l poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nimic nu o să-l facă să rămână lângă tine.

Cred că fiecare eveniment care ni se întâmplă în viaţă este o oportunitate de a alege dragostea şi nu frica. Şansa de a iubi şi de a fi iubit există oriunde te-ai afla.