Cea mai luxoasă rulotă din lume. Cum arată și cât costă casa de vis pe roți

976616l
La marque de Santa Barbara Living Vehicle lance un camping-car tout électrique. Le prix: 230 000 Dollars Santa-Barbara based trailer company Living Vehicle has turned the dial on mobile living up to 11 with its first-ever premium mobile home, simply named the Living Vehicle 2021. Constructed with a sleek aluminum shell with plenty of windows and even a patio, the trailer is designed to be more than just a camper, equipped with plenty of amenities to make permanent residence not just possible, but also enjoyable. Its open kitchen is equipped with all the household appliances you'll need, while its master bedroom holds a folding double bed that transforms into a work station during the day. A spacious living area allows ample room for lounging, and a decorated bathroom rounds out all the necessities you'll need. Most impressively, the entire trailer is powered by an automotive-grade energy system consisting of two 8kW inverters and a 16,000-watt output that can hold 9,000 watt-hours of energy storage and 1,320 watts of solar power. Prices start at 230 000 Dollars.

Călătoriile sunt întotdeauna o experiență plăcută. Fie că e vorba de peisaje, oameni noi sau relaxare, o vacanță va fi mereu cea mai bună alegere. Dacă te gândești să optezi pentru un concediu într-o manieră mai libertină, rulota este de multe ori cea mai bună opțiune. 

Rulotele sunt case pe roți care ne pot oferi același confort ca și propriul apartament, iar dotările lor sunt impresionante chiar și în cazul modelelor mai vechi.

Totuși, dacă îți dorești să investești în ceva luxos, o companie din Santa Barbara, California, specializată în producția de rulote, a lansat prima casă mobilă premium din lume. Pe scurt, Living Vehicle 2021, o rulotă extrem de luxoasă.

Aceasta este construită dintr-un înveliș rezistent și ușor din aluminiu, prevăzut cu multe ferestre care permit pătrunderea în interior a luminii naturale. De asemenea, rulota de lux are numeroase dotări de top și este mai mult decât o simplă rulotă.

Marele avantaj pe care îl oferă Living Vehicle este că te bucuri de un standard premium în timp ce călătorești oriunde, iar plăcerea este mult mai mare atunci când nu trebuie să respecți regulile de la hotel sau pensiuni.

Cât costă cea mai luxoasă rulută

Bucătăria rulotei este echipată cu toată aparatura de care ai nevoie, indiferent de ce îți dorești să prepari, în timp ce dormitorul are un pat dublu care în timpul zilei se transformă în birou.

De asemenea, noua rulotă îți oferă un living spațios, cu suficient loc pentru a te relaxa, iar baia are, de asemenea, toate dotările necesare pentru un duș cât mai relaxant.

Sistemul de alimentare cu energie este și el unul impresionant. Acesta constă în două invertoare de 8kW și o ieșire de 16.000 de wați care poate stoca 9.000 de wați-oră de energie și 1.320 de wați de energie solară.

Prețul rulotei este pe măsura dotărilor pe care le are. Acesta pornește de la 230.000 de dolari, în funcție de configurația selectată de fiecare client.

Revista Presei