Cea mai mare umilință pentru Kanal D! „Este o porcăială continuă” – decizie finală a CNA. Detalii care cutremură lumea TV

15 iun. 2020
Cea mai mare umilință pentru Kanal D! „Este o porcăială continuă” - decizie finală a CNA. Detalii care cutremură lumea TV
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

CNA este pus pe amenzi, mai ales când vine vorba despre Kanal D și emisiunea lor cu cea mai mare audiență. „Este o porcăială continuă”, a spus Gabriel Tufaru, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, referindu-se la reality show-ul Puterea Dragostei.

„Realizați că sunt oameni care se uită ore în șir la astfel de dialoguri?”, a completat Radu Herjeu, un alt membru al forului. Emisiunea este presărată cu crize de nervi și țipete, iar una dintre cele mai grave expresii folosite într-una dintre emisiuni, de o concurentă, este Țigancă borâtă, au fost constatările CNA.

Paginademedia.ro a redat dialogul de la CNA, care s-a finalizat și cu o amendă de 25.000 de lei, asta după ce în luna martie Kanal D a mai plătit încă una de 50.000 de lei. Propunerea inițială a fost ca de data aceasta postul să fie sancționat cu 100.000 de lei, dar nu a fost votată suma. Și moderatoarea Andreea Mantea a fost aspru criticată pentru că nu intervine să calmeze spiritele încinse.

Dialogul de la CNA

„Parcă acești concurenți sunt selectați special să vorbească urât. Moderatorul ce rol are? Nu are nicio contribuție pentru că îi lasă să se certe. De ce se ceartă acești concuenți? Ei se ceartă mereu și nu înțeleg care este motivul.”

Nicolae Bălașa: „Moderatorul este acolo să-i mângâie pe creștet.”

Dorina Rusu: „Premiul se dă celui care țipă cel mai tare?”

Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D: „Premiul săptămânal se acordă de către public. Cel mai des câștigă concurentul cel mai vocal.”

Gabriel Tufeanu: „Nici nu știu ce să zic. Este o porcăială continuă. Nu sunt decât câteva momente de liniște, când trag aer în piept. Accentul aici este pe o violență psihică și de limbaj”, după cum a punctat și acesta.