Cea mai nebună mașină de lux! Rolls Royce a dat lovitura: Cel mai nou SUV face minuni

27 feb. 2020
Cea mai nebună mașină de lux! Rolls Royce a dat lovitura: Cel mai nou SUV face minuni

Și mașinile de lux pot face minuni în condiții extrem de vitrege. O demonstrează cel mai nou SUV de la Rolls Royce. Ți-ai fi închipuit până acum un bolid de lux în noroi, la propriu? Cei de la Rolls Royce au dovedit că se poate.

SUV-ul Rolls Royce întrece orice imaginație

Cel mai nou SUV al celor de la Rolls Royce întrece orice imaginație. Imaginile de mai jos sunt mărturia că și o mașină de lux poate face drifturi în noroi.

Este cea mai nebună mașină de lux! Rolls Royce a dat lovitura cu cel mai nou SUV. Acesta a trecut seria de teste „Will It Drift” (poate să facă drift?) de la Autocar.

Ne referim la cel mai luxos SUV de pe piață: Rolls Royce Cullinan.

Cullinan are sub capotă un motor V12 de 6.75 litri twin-turbo care produce 592 CP (441 kW) și un cuplu de 900 Nm, asociat cu o transmisie automată cu opt trepte.

Acest Rolls Royce măsoară 5.341 mm lungime și 2.164 mm lățime, în timp ce ampatamentul se întinde pe 3.295 mm. În plus, greutatea oficială este de 2.753 kg, ceea ce face din Cullinan chiar definiția greutății unui SUV.

Puterea sa este suficientă pentru a rupe aderența acelor anvelope masive, iar pe o pistă umedă, cu sistemul său de stabilitate oprit, Rolls Royce Cullinan poate să facă drift-uri, conform promotor.ro.