Cea mai rezistentă mașină second-hand. E mai ieftină decât crezi și are niște calități uimitoare

de: Ana Toma
26 aug. 2020
Cea mai rezistentă mașină second-hand. E mai ieftină decât crezi și are niște calități uimitoare

Nu întotdeauna prețul îți oferă siguranța de care ai nevoie în trafic. În cazul în care nu știai, există și mașini second-hand care îți pot asigura confortul și siguranța necesară de care ai nevoie, iar prețurile nu sunt atât de mari pe cât crezi.

CarWow a realizat un test la începutul acestui an pe care Honda Civic l-a trecut cu brio. Mașina a demonstrat că are niște calități care o pun în topul celor mai fiabile mașini.

De asemenea, în același studiu, britanicii au încercat să afle cât poate circula o mașină fără ulei și lichide de răcire. Aceștia au luat trei mașini vechi, dar funcționale, Ford, Peugeot și Honda, cărora le-au scurs uleiul și lichidul de răcire. Apoi, le-au pus câte o piatră pe pedala de accelerație și le-au pornit.

Primul mașină care a picat testul a fost Fordul, urmat de Peugeot, la mai puțin de un minut de la începerea testului. În cazul Hondei, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Mașina a rezistat aproape 6 minute și jumătate.

Un lucru important de menționat este că în acest test a fost folosit un model din generația a șasea (ani de producție între 1995-2000).

Cât costă cea mai rezistentă mașină

Deși pare greu de crezut, o astfel de mașină second-hand costă 3.990 de euro, potrivit promotor.ro.

Așa că, dacă te numeri printre iubitorii de mașini vechi și rezistente, aceasta ar fi alegerea corectă în momentul în care îți dorești să ai un automobil sigur, fără a plăti sume colosale.