Cea mai simplă cură de slăbit: Folosește corect această legumă și te va scăpa de kilogramele în plus

legume

Nu puțini sunt cei care apelează la înfometare și la alte soluții extreme, pentru a scăpa de kilogramele în plus. 

Din nefericire, aceste soluții vin la pachet cu un set imens de riscuri și boli asociate. Tocmai de aceea, vă prezentăm astăzi o soluție sănătoasă și extrem de simplu de aplicat, care vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus, fără a vă pune în pericol sănătatea.

Cea mai simplă cură de slăbit: Folosește corect această legumă și te va scăpa de kilogramele în plus

„Ridichile de lună (Raphanus sativus) conțin 90% apă, restul fiind constituit dintr-un amestec uimitor de puternic de vitamine, minerale şi diverse principii active.

Ridichile roșii sunt bogate în vitamina C, o legătură de ridichi asigurând mai mult de un sfert din necesarul zilnic.

Conțin şi cantităţi semnificative din vitaminele complexului B (B1, B2, B6, B9), vitaminele A sau E, potasiu, magneziu, cantităţi mici de fier, mangan şi cupru biologic. Cele mai importante substanţe ale ridichii sunt cele care îi dau mirosul uşor înţepător şi gustul picant, considerate un excelent antibiotic, detoxifiant şi antioxidant,” notează topremediinaturiste.ro.

Slăbește cu ajutorul ridichilor roșii. Cum trebuie consumate acestea

„Ridichile de lună sunt ideale pentru slăbit, prin conţinutul lor ridicat de minerale, vitamine şi fibre, care odată ajunse în tubul digestiv, se comportă ca o veritabilă ‘’sugativă’’ de grăsimi, toxine şi apă în exces. Consumate înainte de fiecare masă, ridichile calmează foamea, determinând consumul unei cantități mai mici de hrană în timpul mesei propriu-zise. Totodată, ridichile intervin în sens reglator asupra digestiei şi a metabolismului, prelungind timpul de eliberare a glucozei în sânge.

Acest fapt înseamnă că hipoglicemia se va instala mai greu, adică foamea se va instala la un timp mai îndelungat după ultima masă. Ridichile ajută și la eliminarea surplusului de apă din organism (datorită efectelor lor asupra rinichilor), ceea ce duce la o pierdere semnificativă în greutate, într-un timp foarte scurt.

Prin curele cu ridichi sunt asimilate mai puţine calorii decât sunt consumate, digestia este stimulată, iar metabolismul activat. Rezultă kilograme ‘’pe minus’’, într-un timp scurt, o piele mai curată şi celulită redusă.

Citește și:

Revista Presei