Ceaiul care te ajută să slăbești! E ideal după mesele de Paști. Îți subțiază talia

23 apr. 2020
Ceaiul care te ajută să slăbești! E ideal după mesele de Paști. Îți subțiază talia

Vești fabuloase pentru cei care au întrecut măsura la mesele de Paști. Îți oferim cea mai bună soluție pentru a scăpa de kilogramele în plus. Este vorba despre ceaiul care te ajută să slăbești. îți subțiază talia.

Ceaiul care te ajută să slăbești!

Este ideal după mesele de Paști. Mancarurile grele de Paste iti pot afecta silueta. Kilogramele se pot acumula într-un ritm alert, in special in zona burtii.

Pentru a contracara kilogramele în plus, îți recomandăm să incluzi ceaiul în dietă. Ceaiul te ajută să arzi grăsimi și să îți accelerezi metabolismul.

Prima cană o poți bea pe stomacul gol, dimineata. Cea de-a doua este indicat să o consumi chiar dupa micul dejun, iar a treia cana inainte de culcare.

Trei cani de ceai zilnic iti garanteaza ca vei pierde greutate si din cele mai dificile parti ale corpului. Primele rezultate se vad in sapte zile.

Ceaiul se poate prepara cu 800ml de apa, un bat de scortisoara si trei frunze de dafin. După ce ai fiert apa pui înăuntru bățul de scorțișoară, frunzele de dafin si o lingura de ceai verde. După ce îl strecori, îl poți consuma, conform Antena 3.

Totuși, pe lângă ceai, trebuie să duci un mod de viață sănătos, să renunți la mâncatul excesiv și pe cât posibil să faci sport în casă.