Ceaiul care te scapă de pietrele la rinichi! Specialiștii spun că este cea mai simplă metodă

14 iun. 2020
Ceaiul care te scapă de pietrele la rinichi! Specialiștii spun că este cea mai simplă metodă
Human Kidney stones medical concept as an organ with painful crystaline mineral formations as a medicine symbol with a cross section with 3D illustration elements.

Pietrele la rinichi reprezintă o afecțiune extrem de des întâlnită, dar care, netratată, poate provoca probleme majore. Specialiștii susțin însă că există o metodă extrem de simplă și non-invazivă care te ajută să scapi de pietrele la rinichi.

„Pietrele la rinichi, denumite medical litiază renală, pot să rămână asimptomatice până când calculii renali încep să se mişte în interiorul rinichilor sau traversează uretra. Ele pot provoca: dureri pe partea afectată a abdomenului, dureri în spate, zona inghinală şi organe genitale; sânge în urină; infecţii urinare, febră şi dureri în timpul urinării,” notează topremediinaturiste.ro.

Printre semnele timpurii ale pietrelor la rinichi se numără urinarea frecvnetă și dureroasă, greață și vărsături, încapacitatea de a sta jos sau urina tulbure, cu miros înțepător.

Ceaiul care te scapă de pietrele la rinichi! Specialiștii spun că este cea mai simplă metodă

Ceaiul din rădăcină de pătrunjel ar avea efecte extrem de puternice împotriva pietrelor la rinichi, schimbări în bine fiind resimțite chiar de la prima ceașcă de ceai băută.

Mod de preparare:

„Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, 1 litru de apă în care se adaugă 250 g. rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la 1 cană, se strecoară lichidul şi se împarte în 3 ceşcuţe.

Mod de administrare:

Tratamentul ar dura o singură zi, îmn care ar trebui consumate 3 cești de ceai.

„O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, tot pe stomacul gol. În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urina adunată într-un vas,” adaugă topremediinaturiste.ro.