Ceaiul din această plantă ajută mult la slăbit și detoxifiere! Se beau 3 căni pe zi, înainte de fiecare masă

19 iun. 2020
Ceaiul din această plantă ajută mult la slăbit și detoxifiere! Se beau 3 căni pe zi, înainte de fiecare masă

O dietă sănătoasă, recomandată de nutriționiști poate face minuni după această perioadă de izolare, în care mulți ne-am îngrășat și am acumulat toxine. Există un ceai mai puțin popular în România care este nu doar un excelent detoxifiant, dar ajută și la pierderea în greutate. Este vorba despre ceaiul de rozmarin.

El nu trebuie consumat abuziv, însă specialiștii recomandă o curtă de 7 zile, cu câte trei căni pe zi, înainte de fiecare masă pentru eliminarea substanţelor nocive din organism şi accelerarea metabolismului.

Ceaiul de rozmarin ajută la slăbit pentru că îmbunătăţeşte digestia şi contribuie la descompunerea mai rapidă a alimentelor. Acesta ajută la eliminarea senzaţiei de balonare, dar reglează și alte tulburări digestive.

Cum se consumă ceaiul de rozmarin

Consumat înaintea meselor principale, ceaiul de rozmarin îţi conferă rapid senzaţia de saţietate şi împiedică absorbţia grăsimilor rele în organism. Astfel, vei reuşi să arzi stratul adipos deja existent, însă vei preveni formarea altuia în loc.

Cele mai bune rezultate ale ceaiului de rozmarin se observă atunci când alimentaţia este echilibrată şi sănătoasă. Deci pentru rezultate bune, trebuie să renunțați la mâncarea de tip fast food, patiseri, prăjeli și să vă orientați către fructe, legume, cereale, carne falsă și să reduceți cantiatea de dulciuri.