Ceaiul extrem de ieftin care te ajută să slăbești 15 kg. Se prepară din ingrediente pe care le ai deja în casă iar rezultatele sunt uluitoare

02 oct. 2020
Ceaiul extrem de ieftin care te ajută să slăbești 15 kg. Se prepară din ingrediente pe care le ai deja în casă iar rezultatele sunt uluitoare

În ultimii ani au ajuns să fie promovate rețete miraculoase pentru slăbit. Nu doar că acestea sunt extrem de scumpe, dar vin la pachet și cu efecte adverse pe măsură. Dacă cineva vrea să slăbească, trebuie să știe că are la îndemână multe metode ieftine, naturale și fără efecte adverse.

Astăzi vorbim despre un ceai ieftin care este preparat din ingrediente comune și care vă poate ajuta să slăbiți rapid până la 15 kg.

O tânără din Marea Britanie s-a îngrășat 17 kilograme în timpul sarcinii, atunci când consuma zi de zi produse fast food.

Cu toate acestea, o simplă schimbare în dietă a ajutat-o să revină la greutatea normală.

„Evitam sa ma uit la mine si imi scazuse increderea in propria persoana. Acum am redus la jumatate indicele de masa corporală. Sunt convinsa ca am reusit sa scap de kilogramele in plus”, a spus Siobhan.

Aceasta a început să bea zilnic cel puțin două căni de ceai verde și spune că acest truc a ajutat-o să piarda kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Ingrediente: semințe de chimen, lămâie, miere, un pahar cu apă

Mod de preparare:  În momentul în care apa începe să fiarbă, adăugați semințele de chimen. Când apa începe să-și schimbe culoarea, adăugați mierea și sucul de lămâie. Consumați ceaiul în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Chimenul este o plantă cunoscută pentru beneficiile sale medicale de sute de ani. Cu toate acestea, neglijăm marile beneficii ale semințelor de chimen și nu-l consumăm pe cât de folositor este pentru sănătate.

Ceaiul extrem de ieftin care te ajută să slăbești 15 kg. Se prepară din ingrediente pe care le ai deja în casă

Seminţele de chimen ajută la digestie, fiind extrem de utile împotriva tulburărilor, întrucât uleiul esențial din acestea activează glandele salivare. „De asemenea, timolul, uleiul eteric din seminţele de chimen prezent în seminţele de chimen, promovează o digestie lentă şi ajută împotrivă arsurilor gastrice.

Seminţele de chimen acţionează că un laxativ natural. Ceaiul de chimen sau adaugarea de seminţe de chimen în mancare este suficient pentru a profita de acest efect.

Dacă suferi de insomnie, seminţele de chimen îţi vin în ajutor. Seminţele de chimen te vor face să ai un somn liniştit, fără că nimic să nu te distragă, deoarece acestea au un efect liniştitor. Ameliorează greţurile de dimineaţă, aşa că seminţele de chimen fac minuni pentru femeile însărcinate. Se consumă sub formă de ceai, o linguriţă de seminţe de chimen la un pahar de apa,” notează floaredetei.ro. Ceaiul poate fi consumat chiar și de persoanele care au grețuri dimineața.

Nu în ultimul rând, acest ceai diminuează simptomele răcelii, crește rata metabolismului bazal, crește imunitatea generală a organismului, te protejează împotriva riscului de a face astm sau bronșită și previne alergiile de sezon.enţa seminţelor de chimen.