Cei de la Volkswagen se așteaptă ca piața auto să își revină la vară

27 mart. 2020
Cei de la Volkswagen se așteaptă ca piața auto să își revină la vară

Volkswagen se așteaptă ca piața auto din Germania să își revină la vară, după ce producătorul a fost nevoit să își suspende producția datorită epidemiei de coronavirus.

„Considerăm că Germania va reveni la normal la vară”, conform declarației liderului departamentului de marketing de la Volkswagen, Juergen Stackmann, pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Stackmann nu se așteaptă ca virusul să dispară foarte repede, însă afirma că: „Suspendările nu pot continua și după vară. Societatea și economia nu ar face față la așa ceva.”

„Trebuie să descoperim o cale de a supraviețui cu virusul”, afirma acesta în cadrul unui interviu publicat miercuri.
Piața chineză a început deja să își revină, conform lui Stackmann.

Cei de la VW lucrează la întocmirea unor reguli noi pentru a fi siguri că angajații pot păstra o distanță suficientă unii față de ceilalți, conform lui Stackmann.

Una dintre lecțiile pe care această criză ne-a determinat să le învățăm este că ar trebui să investim mai mult în comerțul electronic. VW deja lansase inițiative în acest sens, Stackmann afirmând că producătorul german va grăbi demersurile necesare pentru consolidarea sistemului de vânzare online a mașinilor.