Cei mai delicioși papanași din lume sunt cei făcuți de celebra Jamila cu acest ingredient secret. Rețeta este simplă și se prepară în 30 de minute

jamila

Jamila este cea mai populară vloggeriță, când vine vorba despre rețete. Majoritatea sunt inventate de ea și sunt un adevărat deliciu. Are deja milioane de fani, care i-au urmat recomandările și de aceea se bucură de mare popularitate.

Am încercat și nou una din rețetele ei, mai exact, mini papanași cu ingredientul ei secret, o lingură extract vanilie și au un gust divin. Trebuie menționat că se gătesc rapid, în doar 30 de minute. Oricine poate prepara acest desert, doar trebuie să ai câteva ingrediente și să urmezi instrucțiunile de mai jos.

Rețeta demențială poate fi găsită pe site-ul jamilacuisine și puteți să descoperiți altfel lumea culinară, pentru că știe să prezinte informațiile în mod clar și elegant.

Toate ingredientele de care aveți nevoie pentru papanași:

  • 150 g făină
  • 1 ou
  • 250 g brânză dulce
  • 100 g dulceață
  • 100 g smântână
  • coaja de lămâie
  • 15 g zahăr
  • sare după gust
  • 1 lingură extract de vanilie
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • ulei

Mod de preparare:

„În primul rând, trebuie să amestecați toate ingredientele pentru papanași într-un bol, 250 g de brânză dulce, 150 g de făină, coaja de lămâie dată prin răzătoare, un ou, o lingură de extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, zahăr și sare. Toate aceste produse trebuie amestecate, până obțineți un aluat omogen.

În al doilea rând, din tot aluatul pe care l-am obținut trebuie să facem mai multe biluțe, dimensiunea o alegeți voi, dar dacă vreți să faceți mini papanași, atunci, luați mai puțin aluat și faceți-le în mâna voastră mai mici. Dacă vreți ca lucrul să meargă mai repede, în timp ce faceți papanașii, nu uitați să puneți o cratiță de ulei la foc.

Prin urmare, dacă uleiul este suficient de fierbinte, puneți papanași în ulei și în câteva minute o să observați că s-au rumenit. Puteți să-i scoateți cu ajutorul unei linguri și să-i așezați pe niște prosoape de hârtie, în așa fel în cât uleiul să se îmbibe în șervețele.

Desertul este aproape gata, trebuie doar să puneți peste papanași smântână și dulceață. În cazul în care nu aveți ultimele două ingrediente, pot fi ușor înlocuite de ciocolată topită sau diferite fructe”, scrie Jamila pe blogul său.

Revista Presei