Cel mai așteptat concert din București în luna august! Biletele au ajuns până la 9950 lei

metallica

Românii iubesc mult rock-ul și trupele care au făcut istorie în muzică în general. O demonstrează din plin modul în care s-a desfășurat totul cu privire la concertul Metallica. Americanii revin în București pe 14 august și vor cânta pe Arena Națională. La doar o zi de la punerea în vânzare a biletelor, a fost sold out.

Prețurile au pornit de la 235 de lei, însă au ajuns până la uriașa sumă de 9950 de lei, ceea ce înseamnă că cineva chiar a plătit acești bani pentru a putea fi cât mai aproape de trupă. Concertul Metallica de la București este parte a turneului Worldwired pe care trupa, formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), l-a început încă din octombrie 2016.

Organizatorii au promis surprize pentru fani, așa că este posibil ca show-ul să includă și un moment cu drone, așa cum s-a întâmplat și în alte capitale europene unde Metallica a cântat deja. Pe ritmurile melodiei „Moth Into Flames” s-a întâmplat totul, iar cei prezenți la concert au gustat din plin momentul

În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.

Citește și:

Revista Presei