Cel mai așteptat film din lume a fost lansat și în România! Unde poate fi vizionat Black Widow (REVIEW)

08 iul. 2021
Cel mai așteptat film din lume a fost lansat și în România! Unde poate fi vizionat Black Widow (REVIEW)

REVIEW Black Widow. Cel mai așteptat film al anului a ajuns și în România. „Black Widow” a avut avanpremiera, miercuri, 7 iulie la Cinema City, în Afi Cotroceni, iar sala a fost plină, desigur păstrând măsurile de distanțare socială.

Eu am primit o invitație de la minunatele fetele de la Ran Communication și deși recunosc că nu sunt deloc fană Marvel, am mers. Nu mai fusesem la cinema de peste doi ani, așa că entuziasmul a fost pe măsură.

Cum a fost la Black Widow?

Singura dată când am nimerit, din greșeală la un film Marvel, Spider Man, am râs nonstop, spre disperarea colegilor din spate, care erau pătrunși de scenele dramatice și aparent înfricoșătoare din peliculă. Eu mă amuzam teribil pentru că nu-mi venea să cred că am aterizat la așa ceva. Pe scurt făceam haz de necaz.

Mă pregătisem să râd și la „Black Widow”, doar că filmul a întrecut efectiv toate așteptările. În primele zece minute am mâncat compulsiv popcorn și am băut Pepsi, fără să realizez efectiv ce înghit. Începutul a fost foarte intens și a continuat în aceeași notă.

Practic în „Black Widow” nu prea ai timp să-ți tragi sufletul. Acțiunea este alertă, totul este foarte captivant și ești nerăbdător să vezi scena următoare. În plus, reprezentanții sexului puternic s-au putut bucura și de niște priveliști superbe. Scarlett Johansson este divină, la fel ca și celelate văduve care apar prin film.

Despre ce este Balck Widow. Recomand sau nu?

În schimb, la capitolul bărbați, slăbuț. Totuși apare la un moment un tip drăguțel, dar rolul este unul secundar, așa că trece aproape neobservat.

„Producția „Black Widow / Văduva Neagră” este un thriller de acțiune extrem de intens care rezolvă misterul ce înconjoară personajul Natasha Romanoff interpretat de Scarlett Johansson. O călătorie în trecutul cele mai misterioase dintre Răzbunători, scoate la iveală cele mai bine păstrate secrete din biografia supereroinei. Dar care sunt lucrurile neștiute din trecutul Văduvei Negre care i-au conturat caracterul, această combinație contrastantă de compasiune și abilități letale? Ei bine, toate acestea le vom afla din noul film #Marvel care din 8 iulie este #lacinema, sună prezentarea Ran Communication.

Eu vă spun doar atât. Dacă și unei anti-fane i-a plăcut Marvel de data asta, înseamnă că filmul chiar este bun. Mergeți să-l vedeți pentru o injecție cu adrenalină și energie vie. S-ar putea să vă vină și ceva idei de văduve negre apoi. Eu deja am una. La Cinema City, în Afi Cotroceni rulează deja.