Cel mai bun ceai din lume! Te scapă de kilogramele în plus, de toxinele din corp și de problemele digestive

26 iul. 2020
Cel mai bun ceai din lume! Te scapă de kilogramele în plus, de toxinele din corp și de problemele digestive

Ceaiurile medicinale și terapeutice își fac simțite efectele benefice încă de la primele porții consumate.

Cu toate acestea, România nu are o tradiție a ceaiului, precum englezii, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să ne informăm și să găsim cele mai bune rețete pentru sănătatea noastră. Tocmai de aceea, vă prezentăm astăzi o rețetă de ceai extrem de benefică în lupta contra kilogramelor în plus și a toxinelor din corp.

„Consumul de alimente procesate, cu aditivi și conservanți, reprezintă cea mai frecventă cauză de toxicitate în organism. Multe fructe și legume aparent sănătoase sunt pline cu pesticide. Pielea și ochii pot să absoarbă toxine din aer în fiecare zi. Toxinele interferează cu buna funcționare a organismului, contribuind, în timp, la o piele aspră, ochi și stomac cu infecții, tumori, astm, boli neurologice, cardiace, mutații complicații biologice și infertilitate.

Un prim semn de avertizare care indică faptul că organimul este supraîncărcat cu toxine: constipația. În cazul în care alimentele rămân mai mult decât este necesar în intestin, ele sunt absorbite de organism în cantitate mai mare, iar reziduurile organice produc intoxicarea corpului. Astfel, mecanismul de regenerare al organismului este încetinit, favorizând acumularea de grăsimi în celule și apoi în stratul adipos,” notează topremediinaturiste.ro.

Ceai benefic în lupta cu kilogramele în plus, cu toxinele din corp și cu problemele digestive

Ingrediente:

  • 30 g de rădăcină de nalbă (mărunțită)
  • 20 g de lemn dulce (Sau frunze de fagi)
  • 20 g semințe de pătlăgină sau in
  • 5 g de mentă

Mod de preparare și administrare:

„Semințele și rădăcina se lasă la macerat, 1/2 linguriță de amestec la 1 cană de apă rece. Se fierb și se adaugă apoi 1/2 linguriță de amestec din frunze. Se acoperă și se lasă să se răcească. Se bea 1 ceașcă dimințeața și alta seara. Tratamentul durează 3-4 săptămâni,” adaugă topremediinaturiste.ro.