Cel mai bun desert pe care l-ați mâncat vreodată. Rețeta unei prăjituri minune, care nu necesită coacere

cina mancare
Photo by Pablo Merchán Montes on Unsplash

Toată lumea vrea să petreacă cât mai puțin timp în bucătărie și să gătească ceva foarte rapid. În acest articol veți găsi un desert care o să vă cucerească și o să vreți și voi să gătiți așa ceva.

În primul rând, este o rețetă în care fiecare ingredient este accesibil la un preț mic și se găsește în fiecare market. Poate chiar toate produsele necesare le aveți deja la voi în bucătărie. În al doilea rând, această gustare este foarte simplu de gătit, aveți nevoie doar de 20 de minute. Cel mai important prăjitura pe care urmează să o descoperiți nu trebuie pusă la coacere.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 pachete budincă
  • 1 litru de lapte
  • 6 linguri de zahăr
  • 400g biscuiți simpli
  • 5-6 banane

Mod de preparare

Mai întâi de toate, tăiați bananele în niște felii subțiri și rotunde. Mai apoi, se aranjează un rând de biscuiții în tavă, fiecare biscuit trebuie să fie unul lângă altul. După ce ați făcut pașii de mai sus puneți un rând de banane peste rândul de biscuiți.

Următorul pas este să faceți budinca exact cum scrie pe prospect, urmați fiecare pas. După ce ați terminat, o turnați peste biscuiții și bananele care sunt pe tavă.

*Trebuie să mai specific că în cazul în care nu aveți budincă, puteți să folosi smântâna, în care puneți câteva linguri de cacao și zahăr. Dacă nu aveți cacao, adăugați în smântână ciocolată topită.

Iar acum, trebuie să repetați aceeași pași pe care i-ați făcut anterior. Mai aranjați un rând de biscuiți și de banane, peste care turnați ultima budincă. Desertul este gata! Dacă vreți biscuitul moale lăsați prășitura pe o oră în frigider. Dar dacă vă place ca biscuitul să fie mai tare sau nu aveți răbdare, mâncați desertul exact când l-ați terminat de făcut. Poftă bună!

Revista Presei