Cel mai bun remediu natural cu ingrediente din bucătărie: Te scapă de negi rapid și fără durere

20 aug. 2020
Cel mai bun remediu natural cu ingrediente din bucătărie: Te scapă de negi rapid și fără durere

Negii sunt, în realitate, tumori mici și rotunde, care se formează în diferite zone ale pielii. De cele mai multe ori acestea sunt nedureroase și apar în locurile în care transpirația este abundentă. 

Chiar dacă nu dor și nu reprezintă neapărat pericole majore pentru sănătate, negii sunt extrem de inestetici. Dacă vrei să scapi de ei, poți apela la una dintre variantele clasice precum banda adezivă specială, diferite creme și lichide, acidul salicilic sau chiar intervenția chirurgicală.

Însă, o altă metodă simplă și totodată naturistă dă rezultate extrem de bune împotriva negilor și este făcută pe bază de oțet de mere.

Negii pot fi de mai mutle feluri. Negi comuni, negi plantari (pe tălpile picioarelor) sau chiar negi genitali. Este bine ca prima măsură împotriva negilor să fie un consult dermatologic. Astfel, medicul îți va recomanda cel mai bun tratament.

Remediul nostru natural pe bază de oțet de mere poate fi încercat fără efecte adverse, oțetul de mere având un spectru larg de întrebuințări medicinale, datorită proprietăților sale antivirale, antibacteriene și antifungice.

Remediu natural: Scapă de negi rapid și fără durere

  1. Înmoaie un disc de vată/un tampon cu leucoplast în oțet de mere.
  2. Spală și usucă zona de piele în care se află negii
  3. Aplică discul direct în zona în care se află negii.
  4. Schimbă compresa folosită cu alta nouă în maxim 3 ore.
  5. În cinci zile, se vor putea observa primele semne de vindecare.
  6. Dacă negii persistă, continuă să aplici metoda până la dispariția acestora.