Cel mai bun tratament natural: Băutura care ne curăță ficatul în doar 3 zile. Ingredientele le ai deja în casă

bautura naturala
Photo by Dominik Martin on Unsplash

Ficatul este un organ care funcționează non-stop pentru a curăța sângele, a neutraliza toxinele din organism și a stimula digestia. 

În mare parte, alimentația din prezent este responasbilă pentru toxinele acumulate în ficat din alimentele procesate. Deoarece fabrică aminoacizii și colesterolul, elimină toxinele din sânge și detoxifică organismul de alcool și alte deșeuri, ficatul trebuie sprijinit să se regenereze în mod natural.

De sănătatea ficatului depind buna funcționare a ochilor, creierului, inimii, articulațiilor și rinichilor. Există multe plante și alimente care impulsionează ficatul să curețe toxinele din organism.

Suc pentru detoxifierea ficatului și prevenirea pietrelor la rinichi

Această licoare este bogată în nutrienți, antioxidanți, enzime, uleiuri volatile și clorofilă și dizolvă depozitele de minerale care s-ar putea transforma în pietre.

Mai mult decât atât, băutura îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar, scăzând inflamația și protejând vasele de sânge.

Ingrediente:

  • 3 lămâi;
  • o cană cu frunze proaspete de pătrunjel;
  • 5 tulpini de ţelină preparate la abur;
  • 6 căni de apă

Mod de preparare:

„Lămâile se spală foarte bine, apoi se taie în cubuleţe, cu tot cu coajă. Tulpinile de ţelină se taie şi ele în bucăţi mai mici, iar frunzele proaspete de pătrunjel se mărunţesc. Se pun toate ingredientele în blender şi se amestecă foarte bine, până la omogenizarea completă.

Administrare:

Se administreaza câte 2 pahare de sucuri, de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale, timp de 3 zile la rând. Se face o pauză de 7 – 10 zile, după care cura de detoxifiere poate fi reluată,” notează topremediinaturiste.ro.

Revista Presei