Cel mai eficient remediu natural: Îți detoxifică ficatul în doar două săptămâni. Este extrem de ieftin și simplu de preparat

ficat
3D Illustration of Human Body Organs Anatomy (Liver)

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe, de sănătatea acestuia depinzând sănătatea întregului corp. Vă prezentăm astăzi un remediu natural extrem de ieftin și simplu de preparat, care vă va detoxifia organismul în doar două săptămâni.

Ficatul are rolul de a “fabrica sange” in corpul nostru sau mai bine zis – rolul muncii ficatului este de a curata sangele de toxine si de impuritatile de tot felul. Otravirea organismului impiedica implicarea ficatului in combaterea bolilor, otravurilor si toxinelor, deoarece reduce capacitatea de absorbtie a medicamentelor naturale.

Atunci cand ficatul este sanatos, tot organismul este sanatos, noi suntem mai increzatori, mai puternici si avem o mai buna stare de spirit.

Remediul pe care vi-l prezentăm astăzi și care are capacitatea de a detoxifia ficatul în doar două săptămâni este pe bază de stafide și apă.

La pregătirea acestui remediu aveți nevoie de stafide naturale. Ideal, acestea ar trebui să fie organice. Cu alte cuvinte, culoarea stafidelor ar trebui să fie închisă, pielea încrețită, dar să nu fie prea moi sau rigide.

Cel mai eficient remediu natural: Îți detoxifică ficatul în doar două săptămâni. Este extrem de ieftin și simplu de preparat

Cumpărați 50 de grame de stafide naturale și puneți-le într-un vas. Înmuiați-le cu apă caldă timp de 10 minute iar mai apoi clătiți-le cu apă rece. Astfel, vă veți asigura că stafidele au scăpat de orice mizerie sau impuritate.

Înainte de culcare, puneți stafidele într-un pahar de 250 ml și turnați peste ele apă caldă, până la umplerea paharului. Acoperiți-l cu o farfurie până dimineața.

După ce vă treziți, pe stomacul gol, beți apa din pahar. Mai așteptați 10 minute, după care mâncați și stafidele.

După aceasta, întindeți-vă pe spate timp de 30 de minute. „Cat timp stati intinsi, puteti aplica in partea dreapta a abdomenului o compresa cu apa fierbinte, sau un saculet cu sare incinsa. Aceasta procedura trebuie repetata de maxim 2 ori pe saptamana timp de 2 saptamani si maxim de 4 ori pe an. Rezultatele va vor uimi,” notează floaredetei.ro.

Revista Presei