Cel mai eficient remediu natural: Te scapă rapid de durerile de spate, de articulații și de picioare. Se prepară foarte simplu

12 oct. 2020
Cel mai eficient remediu natural: Te scapă rapid de durerile de spate, de articulații și de picioare. Se prepară foarte simplu

Mulți români suferă de dureri cumplite de spate, de articulații sau de picioare. Pe lângă tratamentele obișnuite, vă propunem astăzi un remediu naturist care promite să vă facă să uitați de dureri în maxim o săptămână.

Gelatina comestibilă are efecte etrem de pozitive împotriva durerilor de spate, de gât, de articulații sau de picioare. Iată cum trebuie folosită:

Cumpără de la magazin 150 de grame de gelatină comestibilă (cantitatea este suficientă pentru un tratament de 30 de zile). Seara, adaugă 5 grame de gelatină într-un sfert de cană de apă rece. Amestecă bine și lasă amestecul să stea până dimineață la temperatura camerei.

Cel mai simplu de preparat remediu natural: Te scapă rapid de durerile de spate, de articulații și de picioare

Gelatina va transforma apa într-un fel de jeleu. Dimineața, după ce te-ai spălat pe dinți, consumă amestecul pe stomacul gol. Dacă nu poți să-l consumi gol, amestecă-l cu miere sau cu iaurt.

Remediul a fost propus de un fost medic militar, iar efectele pozitive sunt remarcabile. Gelatina, produs de origine animală, se obține din oasele și pielea acestora. Este o substanță foarte bogată în colagen, și are efecte excelente în întărirea articulațiilor și în menținerea pielii sănătoase.

De asemenea, gelatina dă elasticitate și rezistență tendoanelor și ligamentelor, previne apariția osteoporozei și menține sănătatea unghiilor, dinților și părului. Mai mult decât atât, aceasta ajută la digestie, întărește oasele și reglează nivelul hormonal.

Ca efecte secundare, gelatina poate lăsa un gust neplăcut în gură, însă asta se poate evita dacă amestecați gelatina cu miere sau iaurt. Gelatina, de asemenea, poate provoca reactii alergice la unele persoane.