Cel mai mare secret al lui Raed Arafat! Cine este sora lui și cu ce se ocupă aceasta. Puțini știu adevărul

raed-arafat-1

Raed Arafat este de mulți ani secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și gestionează situațiile de urgențe. În pandemie, el a fost și continuă să fie pilonul principal, iar în luare deciziilor Guvernului în acest sens are un cuvânt greu de spus.

Indiferent dacă la putere au fost PDL, PNL sau PSD, Raed Arafat și-a păstrat funcția și a refuzat să facă pasul spre politică. După ultimele racolări ale social democraților, care i-au pus pe liste pe medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu Cercel, premierul Ludovic Orban a fost întrebat dacă acum și șeful Comitetului pentru Situații de Urgență va face acest pas.

„Nu. Am avut o colaborare deosebit de bună cu domnul secretar de stat Raed Arafat, o colaborare foarte bună și nu pot să cred că ar putea acum să se apuce să intre în politica în condițiile în care e nevoie de fiecare om cu experiență pentru a putea opri răspandirea virusului”, a spus Ludovic Orban.

Cine este sora lui Raed Arafat și cu ce se ocupă aceasta

Despre Raed Arafat se știu foarte puține detalii private. Acesta a urmat medicina la Cluj și Târgu Mureș și este originar din Palestina. Nu a fost căsătorit niciodată și a dorit să-și dedice întreaga viață carierei. Provine dintr-o familie înstărită, dar cu care nu a prea ținut legătura pentru că tatăl său îl dorea acasă la conducerea afacerilor sale, iar Raed visa doar să fie medic.

Conform apropiaților singura de care a rămas apropiat este sora lui, care este și ea tot medic, în Dubai.

”Nu merge în Palestina decât foarte rar, nu este deloc bine vazul acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenţă într-o altă ţară. Puţini sunt cei care ştiu că el are un frate si o sora. Cu el nu are o legătură strână, însă, de sora lui, care e medic în Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o dată la doi, trei ani, iar tatăl a decedat acum mulţi ani. Arafat nu s-a însurat niciodată, şi-a dedicat viaţa acestei meserii,” a declarat un apropiat al lui Raed Arafat despre actualul secretar de stat de la Ministerul de Interne.

Revista Presei