Cel mai mare secret al lui Raed Arafat! Nimeni nu ar fi crezut așa ceva

Raed Arafat este omul numărul unu în România, în acest moment, fiind cel care se ocupp de gestionarea crizei prin care trece țara noastră. Dacă despre Arafat se știu multe lucruri din punct de vedere profesional, există lucruri din viața personală a fondatorului SMURD pe care nu le știe aproape nimeni. 

Cel mai mare secret al lui Raed Arafat este că acesta nu a fost niciodată căsătorit ci s-a dedicat întreaga viață aspectelor profesionale.

”Nu merge în Palestina decât foarte rar, nu este deloc bine vazul acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenţă într-o altă ţară. Puţini sunt cei care ştiu că el are un frate si o sora. Cu el nu are o legătură strână, însă, de sora lui, care e medic în Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o dată la doi, trei ani, iar tatăl a decedat acum mulţi ani. Arafat nu s-a însurat niciodată, şi-a dedicat viaţa acestei meserii,” a declarat un apropiat al lui Raed Arafat despre actualul secretar de stat de la Ministerul de Interne.

Raed Arafat a venit în România în urmă cu aproape 40 de ani, cu scopul de a deveni medic. Arafat a început să urmeze studiile Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 1989. Ulterior, și-a dorit să plece în Franța pentru a-și continua studiile, însă căderea comunismului l-a împiedicat să mai iasă din țară, moment în care a decis să rămână aici.

După ce a terminat facultatea de medicină, a început să lucreze pe Ambulanță, mai apoi s-a gândit la un plan pentru a putea înființa primul serviciu de urgență din țară, denumit tot de el SMURD.

Astfe că dacă majoritatea știe de viața sa profesională, despre cea personală nu au fost multe de zis. Cert este că în tot acest timp, Raed Arafat și-a dedicat tot timpule exclusiv meseriei, motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

Revista Presei