Cele 3 alimente minune pentru corpul tău! Au beneficii uimitoare mai ales pentru rinichi. Nu trebuie să lipsească din dieta ta

legume

Dacă te confrunți cu probleme renale, aceste alimente nu trebuie să lipsească din dieta ta. Ele sunt bogate în vitamine, minerale și oferă o serie de beneficii uimitoare pentru organismul tău atunci când sunt consumate regulat. 

În cazul în care nu știai, rinichii sunt unul dintre cele mai importante organe din organsim și au rolul de a elimina toxinele periculoase. Dacă rinichii tăi funcționează corect, atunci și corpul tău este sănătos și curat.

Pentru a evita orice fel de problemă de sănătate renală, sau pentru a ține sub control una deja există, trebuie să adaugi aceste trei alimente neapărat în dieta ta.

Conopida este una dintre cele mai prietenoase legume pentru rinichi. Aceasta este o sursă bogată de Vitamina C, acid folic și fibre, iar consumată regulat, va avea un efect protector pentru rinichii tăi.

Usturoiul este un alt aliment care nu trebuie să lipsească din dieta ta. Chiar dacă mirosul nu este unul prea plăcut, acesta este bogat în antioxidanți cu proprietăți anti-coagulare.

Acești antioxidanți ajută rinichii tăi să funcționeze la capacitate optimă.

Ceapa, un aliment minune

Un alt aliment care are grijă de rinichii tăi, este ceapa. Aceasta conține flavonoide și quercetin, un flavonol din grupa flavonoidică a polifenolilor, care se găsește în multe fructe, legume, frunze și cereale.

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii pe care ceapa ți le oferă este că previne acumularea de grăsimi în vasele de sânge.

Revista Presei