Cele două rețete foarte simple și super delicioase pe care chef Florin Dumitrescu le gătește mereu celor două fiice ale sale. Oricine le poate încerca

22 nov. 2020
Cele două rețete foarte simple și super delicioase pe care chef Florin Dumitrescu le gătește mereu celor două fiice ale sale. Oricine le poate încerca

Florin Dumitrescu este un bucătar de înalt nivel și impresionează prin diversitatea rețetelor sale. Fiind juratul show-ului ”Chefi la cuțite” a reușit să demonstreze multor români că știe să evalueze și să aprecieze mâncarea adevărată. Cu preparatele sale a impresionat o mulțime de oameni și a reușit să-și transforme pasiunea într-o carieră de mare succes.

Bucătarul de top, în vârstă de 31 de ani își arată abilitățile nu doar în timpul emisiunii, dar și în sânul familie. Are două fiice, Ava și Mia, care sunt cucerite de talentul tatălui său și abia așteaptă să fie răsfățate cu ceva gustos. Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina recunoaște că și fetițele lor au moștenit dragostea pentru bucate, deoarece întotdeauna participă și ele când trebuie de preparat ceva în bucătărie.

“În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă, se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoi”, a mărturisit Cristina, soția juratului..”

Ce mâncare gătește chef Florin Dumitrescu pentru fiicele sale ?

Cu toate că fiicele juratului sunt foarte mici, Ava are 6 anișori, iar Mia este încă mai mică și are 4 ani, se implică intensiv în prepararea mâncării. Deja știu ce înseamnă mâncarea sănătoasă și cea nesănătoasă. Pot să diferențieze mâncarea gătită calitativ și mâncarea prost gătită. Se pare că au moștenit multe abilități de la tatăl lor și le vor prinde bine pe viitor, când vor deveni gospodine în casă.

Bucătarul mărturisește că nu este greu să le impresionezi pe cele două fiice. Nu au nevoie de rețete dificile sau ingrediente mai speciale. Povestește că sunt fericite când știu că tata o să le gătească paste sau pizza. Astfel, chiar dacă știe o mulțime de variante cum să prepari pastele, fetele au nevoie doar de niște paste simple.

“Dacă ar fi după fetele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici, sau pizza, pentru cea mare.”

Florin Dumitrescu și-a creat o imagine de invidiat în cadrul emisiunii “Chefi la cuțite”, prezentat la Antena 1. Este considerat unul din cei mai buni bucătari care cucerește inimile publicului nu doar cu o mâncare delicioasă, dar și cu atitudinea de jurat care vrea ca mâncarea să devină o artă.