Cele mai bune chifle din lume. Rețeta lui chef Adi Hădean, încercată și recomandată de jurnalistul Pro Tv, Ovidiu Oanță! Sunt efectiv un vis

25 nov. 2020
Cele mai bune chifle din lume. Rețeta lui chef Adi Hădean, încercată și recomandată de jurnalistul Pro Tv, Ovidiu Oanță! Sunt efectiv un vis
Foto Facebook Ovidiu Oanță

Celebrul jurnalist Pro Tv, Ovidiu Oanță împărtășește de multe ori rețetele pe care le încearcă și le arată fanilor săi preparatele minunate pe care le pregătește. De data aceasta a reușit să facă poftă tuturor cu niște chifle extrem de apetisante. Acesta a încercat rețeta lui chef Adi Hădean și a fost foarte încântat de rezultat.

Ovidiu Oanță a și explicat pe pagina lui de facebook, fiecare pas în parte și a postat și o fotografie cu produsul finit. Chiflele arată perfect, iar rețeta nu pare deloc complicată, așa că vă recomandăm să o încercați și să ne spune cum v-au ieșit. Noi deja ne punem pe treabă.

Rețete pentru cele mai delicioase chifle marca Adi Hădean

„Sa ne traiesti Adi Hadean! Ca buna-i reteta ta de chifle!

Pentru 12 chifle a 100 g : 250 ml lapte, 125 ml apă, 55g unt, încălzite împreună până se topește untul. 700 g făină albă, 7 g drojdie uscată, 30 g zahăr, 10 g sare, se amestecă bine. Se amestecă apoi 1/3 din amestecul uscat cu amestecul lichid și se adaugă restul de amestec uscat pe rând.

La final se frământă cu un ou, 6-8 minute. Se împarte aluatul în părți egale și se formează bile. Se așază bilele pe foaie de copt, direct pe tava în care vor fi coapte. Se lasă la dospit o oră, fără a fi atinse. Se ung ușor cu ou bătut și se presară cu mac/susan/semințe. Se coc 1o minute la 210 grade Celsius. Se lasă 10-12 minute sub un prosop. Se păstrează în pungi/saci din hârtie”, a explicat Ovidiu Oanță pe facebook.