
Celebrul jurnalist Pro Tv, Ovidiu Oanță împărtășește de multe ori rețetele pe care le încearcă și le arată fanilor săi preparatele minunate pe care le pregătește. De data aceasta a reușit să facă poftă tuturor cu niște chifle extrem de apetisante. Acesta a încercat rețeta lui chef Adi Hădean și a fost foarte încântat de rezultat.
Ovidiu Oanță a și explicat pe pagina lui de facebook, fiecare pas în parte și a postat și o fotografie cu produsul finit. Chiflele arată perfect, iar rețeta nu pare deloc complicată, așa că vă recomandăm să o încercați și să ne spune cum v-au ieșit. Noi deja ne punem pe treabă.
Rețete pentru cele mai delicioase chifle marca Adi Hădean
„Sa ne traiesti Adi Hadean! Ca buna-i reteta ta de chifle!
Pentru 12 chifle a 100 g : 250 ml lapte, 125 ml apă, 55g unt, încălzite împreună până se topește untul. 700 g făină albă, 7 g drojdie uscată, 30 g zahăr, 10 g sare, se amestecă bine. Se amestecă apoi 1/3 din amestecul uscat cu amestecul lichid și se adaugă restul de amestec uscat pe rând.
La final se frământă cu un ou, 6-8 minute. Se împarte aluatul în părți egale și se formează bile. Se așază bilele pe foaie de copt, direct pe tava în care vor fi coapte. Se lasă la dospit o oră, fără a fi atinse. Se ung ușor cu ou bătut și se presară cu mac/susan/semințe. Se coc 1o minute la 210 grade Celsius. Se lasă 10-12 minute sub un prosop. Se păstrează în pungi/saci din hârtie”, a explicat Ovidiu Oanță pe facebook.