Cele mai delicioase chifteluțe. Rețeta celebrei Jamila. Sunt o adevărată delicatesă

chiftele de post

Dacă vrei să ai o experiență culinară de neuitat, trebuie neapărat să prepari aceste chifteluțe mexicane. Celebra Jamila le consumă de cele mai multe ori atunci când își dorește să nu mănânce carne. Gustul este unul delicios, iar rețeta nu este deloc greu de preparat.

Pentru a prepara această rețetă, avem nevoie de câteva minute libere, de legume suficiente și arome potrivite. Acestea pot fi consumate alături de orice garnitură, însă de multe ori sunt suficiente simple.

Ingrediente 

  • 100 g faina
  • 120 ml lapte
  • 1 conserva Mexico Mix Bonduelle
  • 160 g dovlecel razuit si scurs
  • 30 g parmezan
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 20 ml ulei
  • 10 g praf de copt
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Primul pas este răzuirea și scurgerea dovleceilor, apoi adăugarea de ceapă, usturoi, ardei iute și parmezan, în funcție de preferințele fiecăruia. De asemenea, Jamila susține că pentru a obține cele mai deliciose chiteluțe, este nevoie ca compoziția pe care o folosim să fie suficient de groasă. Dacă avem o compoziție subțire, va fi nevoie de puțin pesmet sau făină în plus.

Ca și garnitură, Jamila preferă salata în combinație cu aceste chifteluțe.

Revista Presei