Cele mai fragede și super delicioase pulpe de pui. Rețeta spaniolă. Ai nevoie de un ingredient tradițional

pulp
Spanish chicken casserole with mini chorizo and potatoes.
Te-ai săturat de mâncărurile obișnuite cu puple de pui? Atunci trebuie să încerci neapărat această rețetă. Chiar dacă este mai complicată decât cele tradiționale, rezultatele vor fi unele pe măsură. 
Rețeta spaniolă pentru pulpele de pui are un ingredient tradițional: chorizo. Te vei bucura de un gust inedit al preparatului tău, dar și de niște puple fragede de pui.

De ce ai nevoie

  • 6 pulpe de pui
  • 220 de chorizo, tăiat rondele
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 3 cepe roșii, tăiate felii
  • 4 ardei roșii tăiați în felii
  • 3 căței mari de usturoi tocați mărunt
  • o lingură cu frunze de cimbru tocate mărunt
  • o conservă de 400 de grame de fasole albă, scursă
  • o conservă de 400 de grame de roșii tocate
  • 1 cub de concentrat de găină dizolvalt în 400 ml de apă fierbinte
  • o legătură de pătrunjel, tocat mărunt
  • sare si piper dupa gust

Cum le prepari

Asezonează pulpele de pui cu sare și piper, iar după, încinge uleiul într-o cratiță din fontă.
Prăjește pe rând pulpele de pui până se rumenesc pe ambele părți, fără să se gătească complet și scoate-le pe o farurie.
Prăjește apoi feliuțele de chorizo în cratiță până începe să curgă puțină grăsime din ei și se curbează puțin, apoi scoate-le. Adaugă ceapa și ardeiul în cratiță și călește-le timp de aproximativ 20 de minute, până când se înmoaie, amestecând frecvent. Adaugă usturoiul și cimbrul și mai călește timp de cinci minute.
Adaugă fasolea, roșiile, supa de pui, pulpele de pui și chorizo în cratiță. Pulpele trebuie să se fie scufundate în amestecul de legume.
Se fierb la foc timp de oră, amestecând ocazional și adaugă puțină apă dacă scade prea mult. Se Asezonează și se presară pătrunjelul tocat la final.

Revista Presei