Cele trei plante minune care te ajută să slăbești. Nu trebuie să lipsească din dieta ta. Cum trebuie să le consumi

plants-in-pots-royalty-free-image-1574464255

Lupta cu kilogramele în plus este uneori destul de dificilă, mai ales când poftele sunt mari, iar cele mai delicioase alimente sunt un adevărat pericol pentru siluetă. Există însă, anumite plante care te pot ajuta în procesul de slăbire, într-un mod natural.

Spirulina este una dintre cele mai cunoscute plante minune pentru silueta ta. Aceasta este o algă verde-albastră care are rolul de a controla apetitul. Ea este bogată în proteine, minerale și conține și caretonide, pigmenți din plante care au un efect pozitiv asupra sănătății organismului.

Această plantă poate fi consumată fie sub formă de ceai, fie sub formă de capsule, de la plafar. Mare atenție însă, rezultatele se vor vedea doar dacă țineți în paralel și o dietă echilibrată.

Socul este și el un aliat important în lupta cu kilogramele în plus. El are o acțiune sudorică asupra organismului și ajută la eliminarea apei. Socul poate fi consumat fie sub formă de ceai, fie sub formă de tinctură, însă mare atenție la cantitate! În caz contrar, v-ați puteaa trezi cu efecte opuse.

Planta minune pentru oase sănătoase

Pe lângă faptul că te ajută să slăbești, orzul are extrem de multe alte beneficii. Această plantă este bogată în vitamina B, conține fosfor și fibre, care au rol major în îndepărtarea țesutului adipos.

El este extrem de benefic pentru sistemul osos, iar orzul verde conține de aproape 10 ori mai mult lapte decât calciul. De asemenea, el este bogat și în vitamina C și vitamina A, deci practic, este un adevărat aliat atât în lupta cu kilogramele cât și pentru o imunitate crescută.

Revista Presei