Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

Celebră actriță, arestată pentru că și-a bătut iubitul

  1. Home/
  2. Externe/

Dacă te uiți la chipul ei angelic, pare inofensivă și totuși nu este deloc. Sau cel puțin așa susține iubitul ei, care a cerut ajutorul Poliției ca să scape din mâinile ei. Celebra actriţa americană Heather Locklear, cunoscută mai ales datorită rolului din “Melrose Place”, a fost arestată în urma unor acuzaţii de violenţă domestică, dar şi din cauza unei agresiuni comise asupra unui poliţist, au anunţat luni autorităţile din California, citate de Press Association.

Biroul Şerifului din comitatul Ventura a precizat că artista în vârstă de 56 de ani a fost arestată în noaptea de duminică spre luni. Potrivit căpitanului Garo Kuredjian, citat de postul de radio KNX din Los Angeles, victima prezumtivă a violenţelor comise de Heather Locklear este iubitul artistei, care locuieşte împreună cu aceasta, scrie agerpres.ro.

Actriţa a fost arestată şi pentru faptul că a agresat fizic un ofiţer de poliţie. Vedeta americană a fost între timp eliberată pe cauţiune şi va trebui să se prezinte la o audiere la tribunal, programată pentru data de 13 martie. Heather riscă însă închisoarea pentru faptele sale și este greu de crezut că va scăpa fără nicio pedeapsă, mai ales că nu este la prima abatere.

Poate te interesează și…

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi! Dani Oțil către artistă: „Nu ți se pare că formularea asta sună cam ciudat?

Lovitură uriașă pentru Kanal D! Una dintre cele mai importante ale postului pleacă în altă parte

EXCLUSIV! Surpriză uriașă! Ce emisiune de divertisment are cea mai mare audiență în momentul de față

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook