Celebra actriță Gwyneth Paltrow susține că a descoperit elixirul tinereții. Ce folosește pentru a-și menține tenul perfect

de: Ana Toma
29 mart. 2021
Celebra actriță Gwyneth Paltrow susține că a descoperit elixirul tinereții. Ce folosește pentru a-și menține tenul perfect
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow arată impecabil la 48 de ani, însă actrița are un mare secret în spate. Ea a împărtășit cu fanii ei elixirul tineriții care o ajută să aibă un ten întins și să scape de expresia facială de iritare.

Dacă vă așteptați să fie vorba despre operații estetice, ei bine, Gwyneth Paltrow nu a apelat la ele, ci mai degrabă la injecțile anti-aging, lucru care nu este deloc discutat la Hollywood și e de înțeles de ce nimeni nu vrea să aboredeze subiectul.

Cum se menține Gwyneth Paltrow tânără

Spre deosebire de alte actrițe, Gwyneth Paltrow a înțeles motivul pentru care multă lume nu vrea să vorbească despre trucurile pe care le folosește. Potrivit acesteia, spunând adevărul, multe femei consideră că nu sunt suficient de bune.

Mai mult de atât, recunoscând că își injectează așa ceva, foarte multe actrițe își recunosc practic o vulnerabilitate, care poate fi percepută inclusiv ca o slăbiciune.

”Multe femei de succes de la Hollywood sunt rezervate fiindca li se transmite ca nu sunt suficient de bune, asa ca incearca sa-si demonstreze ceva. Cand isi fac injectii, e ca si cum ar recunoaste o vulnerabilitate. Cred ca uneori onestitatea este perceputa ca o slabiciune… Pare sa fie o stigma puternica in privinta injectiilor”, a mărturisit vedeta pentru Harper’s Bazaar.

Fiolele care întineresc tenul

Gwyneth Paltrow nu se ascunde și recunpaște dechis faptul că apelează la aceste injecții faciale. Discuția vine în contextul în care ea a devenit noua imagine a Xeomin, un ser antirid aprobat de FDA (Agentia americana a medicamentelor, n.r.), recomandat pentru atenuarea liniilor dintre sprâncene.

Ea mai adăugat că prin această modalitate speră să poată schimba percepția asupra unor astfel de intervenții. În ceea ce privește povestea Xeomin, vedeta nu este singura care a apelat la stfel de produse injectabile.

”Am avut o criza a varstei mijlocii cand am implinit 40 de ani si am mers la un doctor. A fost un dezastru. N-am mai facut nimic pentru multa, multa vreme. Eram zdrobita, fruntea mea era complet blocata si nu ma mai puteam privi”, a marturisit ea.

Arată mai bine ca niciodată

Pentru a avea încredere într-un produs, este nevoie să vedem rezultatele, iar asta este ceea ce Gwyneth Paltrow vrea să evidențieze. Vedeta susține că schimbarea nu numai că a ajutat-o s arate mai bine, dar i-a dat și încrederea de care avea nevoie.

Aceasta a mai mărturisit că există tot felul de temeri în spațiul public, însă oamenii trebuie să fie mai încrezători în alegerile pe care le fac, mai ales atunci când vor rezultate vizibile.