Celebra creatoare de modă cu care Mario Iorgulescu a avut o relație! Vedeta super cunoscută cu care acesta s-a iubit în secret

Ies la iveală amănunte incendiare despre fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu. Pe lângă problemele cu alcoolul și drogurile pe care se pare că le avea, Mario este și un crai de Dorobanți. Abia acum s-a aflat ce creatoare celebră de modă a avut o relație cu acesta. Este vorba despre o vedeta super cunoscută cu care acesta s-a iubit în secret.

Ultimele informații de la spitalul Elias spun că Mario Iorgulescu a ieșit din comă și este conștient în prezent, potrivit medicilor. Acesta a fost rănit grav și internat la Elias după accidentul în care a fost implicat pe Șoseaua Chitilei. În urma acestui accident un alt tânăr și-a pierdut viața.

Familia lui Mario speră ca acesta să-și revină după ce s-a trezit din comă. Când îi va reveni, craiul de Dorobanți trebuie să dea cu subsemnatul la poliție. Anchetatorii spun că Mario era beat și drogat când rula cu peste 200 de km pe oră în noaptea accidentului. Acesta riscă să fie acuzat de ucidere din culpă, pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani, dar și pentru conducere sub influența alcoolului și a drogurilor.

În noaptea accidentului, Mario se afla la volanul unui bolid de lux, un Aston Martin al cărui preț poate ajunge și la aproape 300.000 de euro. Dacă tânărul avea pretenții când venea vorba de mașinile pe care le conducea, acest lucru se extindea și asupra fetelor pe care alegea să le curteze, conform click.ro.

Relații cu femei celebre

Mario Iorgulescu a reușit să cucerească iminile mai multor domnişoare sexy din showbiz. Una dintre cuceririle lui a fost Bianca Taban, un cunoscut fotomodel, dar se pare că a avut o relație și cu fosta asistenta TV Daniela Crudu. Prin patul său a trecut şi o cunoscută creatoare de modă de la noi, acesta trăind o frumoasă poveste de iubire cu Simona Iacob, în 2017. După relaţia cu Bianca Taban, Mario Iorgulescu a pus ochii pe o basarabeancă superbă, Margarita. Cei doi au format un cuplu la finalul lui 2017.

Mario Iorgulescu a mai avut probleme cu legea

În urmă cu câțiva ani, Mario a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce ar fi răpit o persoană, împreună cu mai mulți prieteni. La acea vreme, a fost arestat preventiv, dar a fost achitat în primă instanță. Prietenii lui cu care se pare că acesta l-ar fi sechestrat, dar și torturat pe tânăr au primit ani grei de închisoare.

Loading...

Revista Presei